Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu konu hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi merak ediyorum bi topicte yazılanları gördüm -polis bile istio utanmadan,nie vermiyelim.. gibi çok sinirim bozuldu..:( Bu nasıl bir mantıktır nasıl bir zihniyettir merak ediyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 - Rüşvetin belgesi mi olur!P.zevenk! Hakime... Fii tarihinde söylenmiştir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 iğrenç birşey ülkemizde parayla forsunun geçtiğinin bir göstergesi eziklik[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Valla çok basit iki nedeni. Birincisi geçim sıkıntısı çekenlerde suçu bu ülkeye atıp bu ülke beni beslemezse bende rüşvet alırım zihniyeti (diğer adı : cehalet) İkincisi ise yeterince zengin olupta doymayanların zihniyeti ülkede kurtlar var kuzular ben salakmıyım neden kuzu olayım kurt olurum parama para katarım zengin olurum herkes kendi düşünmeli zaten....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 herkesin bir fiyatı vardır ... çünkü para=güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Peki hazır başlamışken soruyu genişletim yalnız lütfen dürüst olun burda birbirimiz yiicek diiliz nasılsa... Hiç rüşvet verdiniz mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eski kız arkadaşıma beni öpsün diye kahveli şeker vermiştim bu rüşvete girer mi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hayır böle birşeye inanmıorum herkesin ufacıkta olsa gururu olmalıdır!mesela ben rahatlıkla yemin edebilirmki işime özellikle ülkeme ihanet edemem..geceleri rahat,huzurlu yatmak isterim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet para=güçtür ama ben herkesin bir fiyatı olduğuna inanmıyorum önemli olan aç gözlü olmamayı bilmek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eheh Ardeth sen ülkene ihanet ettin bundan sonra yaşamak haram sana![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben genetik okumayı planamasına rağmen bu ülkede kalmayı düşünen biriyim ne diyorsun sen :p *!aslen salaktır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Eğer bigün yargının pençesine düşerseniz ve davanız mülk davası ise açıktan ödemeler havada uçuşur hakimlere, bilirkişilere. Biz kendi dükkanımızı %100 haklıyken tekrar aldık![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 doğrudur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 :( peki yokmu bunun çözümü...yani diceksinizki bu tip görevdeki insanlara daha fazla maaş vermek ama yinede alıo adamlar..heralde eğitim şart demekten başka bişi kalmıo ama o laftan malum reklamdan sora sadece espri konusu oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Öğrenci adamın işi değil ülkeyi kurtarmak. Okursun gerekli yerlere gelip yetkiyi alırsın eline ozaman düzeltmek için çabalarsın burada konuşmakla biyere varılmaz malesef. Ha gerekli yere gelmek için ne gibi rüşvetler verirsin orasıda ayrı bi muamma.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya aslında mucize olması lazım aynı zaman dilimi içerisinde rüşvet almanın yanlışlığına inananan bir çok insan aynı ülkede yüksek yerlere gelmeli. Buda quantum fiziğine giriyor sanırım (:p)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hiç rüşvet vermedim vermeye utanırımda ztn :) arkadaşımdan borcunu almaya utanan biriyim :) rüşvet nası vercem -hey polis amca bakarmısın yok olm bakamam ceza yazcam -*! cebindeki yeşillikleri cıkartır * cezamı heh kimse sana ceza yazamaz -aferem :D *! polis caktırmadan elini uzatır ve etrafa bakınır * -*! 250 binlira verip kaçar * LAN DUR! rüşvet ha!! vay zibidi kaçtı hehe citten cok komik olur ya düşünemiyorum[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Vodan, 12 Ağustos 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Öğrenci adamın işi değil ülkeyi kurtarmak. Okursun gerekli yerlere gelip yetkiyi alırsın eline ozaman düzeltmek için çabalarsın burada konuşmakla biyere varılmaz malesef. Ha gerekli yere gelmek için ne gibi rüşvetler verirsin orasıda ayrı bi muamma. doğru soze ne denir ??? hariçten gazel okumak kolay .. bende okurdum o gazelleri , işe başladik gördük hanyayı konyayı ... açıktan para verilmiyo belki ama ufak hediyeler , tatiller , yemekler , bunlar hep iyi niyetr ve içtenlik çerçevesinde dağıtılıyor çevreye....[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 öğrencilikle deil bilinçli olmakla alakası var tabi harekte geçmek için biyerlere varmak gerekir doğru sölosun...ama bu forumda çok fazla genç ve henüz biyere ulaşamamış insan var ve ben gelcein bugünden farklı olup olmayacaını merak ediorm açıkçası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Ardeth, 12 Ağustos 2004 19:52 tarihinde demiş ki: eski kız arkadaşıma beni öpsün diye kahveli şeker vermiştim bu rüşvete girer mi :) Rüşvetçi seni gidi seni taksimde asmak lasım cesedini kurtlara yedirmek lasım sınır dısı yapılman gerekır :P :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 12 Ağustos 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Ardeth, 12 Ağustos 2004 19:52 tarihinde demiş ki: eski kız arkadaşıma beni öpsün diye kahveli şeker vermiştim bu rüşvete girer mi :) öpmüyomu kız arkadaşın seni :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 haydaa :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 rüşvetten girdik adamın açıını yakaldık:) bundan sora şeker diince susacan:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Rüşvet verirsen isteinlecek bişey. Onun için nasıl ki pikniklerde artan kemikleri felan köpeklere veriyoruz, sonra yüz buluyolar gelip bi daha istiyolar, başımızdan def olmuyorlarsa bu da onun gibi bişey bence...[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Ardeth, 12 Ağustos 2004 20:37 tarihinde demiş ki: haydaa :) tahmin etmemiştin dimi :) çok masum söylemişsin ama sökmez :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar