sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Türkiye Gençlik Birliği referandum için afiş önerileri arıyormuş. Para filan verilmiycek elbet ama afiş seçilirse tüm Türkiyede referandum çalışmalarında kullanılacak afiş. Patiden de güzel şeyler çıkar diye düşündüm. said: TGB Referandum Çalışmalarına Başlıyor! Haydi "Hayır"larımızı renklendirelim! AKP'nin ikiyüzlü politikalarını, gerici, Amerikancı karakterini, gençliği işsizliğe mahkum ederken, çocuklarına gemicik almalarını, baskıcı, tertipçi yüzlerini çarpıcı bir şekilde HAYIR kampanyası ile birleştirecek, gençliğin neden HAYIR demesi gerektiği konusunda mizahi öğeler kullanarak, mesajlarımızı kısa ve öz bir şekilde iletecek afiş, slogan, karikatür ve animasyon senaryosu yarışması başlatıyoruz! Önerilerinizi 6 Ağustos 2010 tarihine kadar göndermenizi bekliyoruz! İletişim: 0507 333 00 88 [email protected] Şimdiye kadar gönderilenlere baktım oldukça kötü, kesin patilerden biri yardırır gibi geliyor bana. Örnekler: http://www.tgb.gen.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=1106:hayir-afis-onerileri-gelmeye-devam-ediyor&catid=51:manset&Itemid=129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konu forum yasaklarını ihlal edeceği/ettiği için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar