kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://elbitz.net'den ulasabiliyorsunuz icerigi self-help, personal improvement & documentaries. yani tonla eğitim videosu ve ebooku bulunuyor bu sitede. her ayin 15'inde registration'a aciliyor benim derdim de su geçen kayıt zamanında siteden haberim yoktu, önumuzdeki 2 hafta çok bol boş vaktim olucak ve burdan izlemek istediğim güzel eğitim videoları var ancak üyeliğim yok. bir pati invite atarsa veya accountunu paylaşırsa çok ama çok mükemmel olur, dürüm yerine dondurma bile ısmarlarım veya invite falan atarım başka yerlerden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 self help derken paso nlp kitaplari videolarimi var icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nlp ne bilmiyorum =) ama benim ilgilendiğim borsa eğitim videoları var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha çok iyiymiş bekliyorum 15'ine kadar sonra da hemen alıyorum bi tane üyelik. tabi bu arada herhangi bir pati invite atabilirse memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pf 9 ağustos - 16 ağustos falan tam boş vaktim ve account her ayın 15-17'si arası alınıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 15 ağustosta register olup 5 gün de aktivasyon bekleniyormuş. 14 ağustosta burdan size hatırlatma yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaman geldi agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 dostum optum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ne demek ya =) kayıtlar 2 gün daha açık kalıcak sanırım ama bugün almaya bakın şöyle bir şey de var: You need to be a Elbitz User for 5 Days or Uploaded atleast 5 Gb to Download torrents Greater than or Equal to 1 GB Size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2 gün içinde tekrar açılıyor 15 eylül'de içerde her türlü eğitim materyali mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi site gerizekalılık yapıyor şu anda az önce birşey indirdim sonrada upload etmeden sildim daha sonra başka bir tanesini upload ederek ratioyu düzeltirim diye şimdi site hiç bir torrenti indirmeme izin vermiyor browse kısmını göremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 üyeliği olan birisi boyutu büyük leecher ve seeder ı düzgün olan bir torrent çekip atabilir mi böylece ratiomu düzelteyim. edit: yanlışlıkla alıntılamışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar