Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toshibada Recovery problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi elimde bir adet Toshiba A350-22z modelli laptop bulunuyor. kendisi kız arkadaşımın. bataryası takılı değilken fişini çıkarmış ve bilgisayar mavi ekran vermiş klasik her zamankinden. bilgisayar ufak bi recovery durumundan geçmek zorunda ancak ellerinde 2 adet recovery cd si tarzında bişey var yani toshiba kendisi vermemiş , kuzeni yapmış cd leri aldıkları adam kurtarma cd si tarzında bişey yapın demiş.

şimdi bilgisayar elimde pc yi açtıgım zaman bootmgr.exe is missing hatası alıyorum. recovery cd lerini takıyorum cd rom ile boot ettiğim zaman kurtarma ekranını açıyor. ms-dos ekranından birşeyler yüklemeye silmeye hdd leri temizlemeye başlıyor. ancak google da da azıcık araştırdım herkez toshibada kendi recovery cd sini kendi yapıyormuş ve ilk cd için bir dvd yeterli olup 2. dvd için ise 8.7 gb küsur birşey istiyormuş. elimde tuttuğum 2. dvd ise bildiğimiz dandik 4.7 gb lık cd lerden ve yarısı boş.

şimdi ben pc ye cd ler aracılığı ile recovery yapamıyorum sıfırdan bir recovery cd si falan ayarlamam gerekiyor sanırım yada internetten bu işi halledebileceğim herhangi bir site yada bu laptopu kullanan bana yardımcı olabilecek başka bir arkadaş mewcut ise irtibata geçebilirse benimle sevinirim.

teşekkürler.
  • Yeni Oluştur...