Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ben de arttırıyorum kanka özele girerm burda sıçarsın yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kanka dediğin özele girmez, efendi ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Cevab veremedin. hadi ben gidiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 cevab verebilmişsin ama yine de gidiyom.Çatıya çıkıp yıldızları seyretcem görüşürz kanka izmire gelirsen kal bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 cevap verilcek bişey yoktu :D hadi defol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Aha bak romantik erkeğim, çatıda yıldızları izlerim diye inceden mesaj da yolladı, çakalsın tolga tüm pati halkı biliyo bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kızın msnini alamadınız diye msni buraya getirmeniz gerekmiyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ahahahaha yok lan canım sıkkın ciddi anlamda :D gerçi geçti ama olsun bugün böyle takılcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Lancelion said: kızın msnini alamadınız diye msni buraya getirmeniz gerekmiyor = kızın msnini almak istemedik ki zaten, hazır trollenmiş başlık bulduk konuştuk gidiyoruz işte, sorun etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi reksa almış ya sen düşün...Ayrıca çirkin. Msnden bi de diyo hakkatten kızmış ve kafa kızmış gkjasgagm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 reksa sansını denemiş başaramamış yetersiz sıra bende slm eileithyia, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar