Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Cips (mi?) Çerezza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar FritoLay yeni cips sürmüş piyasaya dün gördüm aldım hemen. Şekilleri güzel olsada kendi yaratıcılıklarını ortaya koymadıklarını düşünüyorum. Şu eski KAR markasının Critos mu öyle piramit şeklinde olan cipsler varya, o tadın aynı tadı. O cipsi sevmeyenler için önerilmez ama en ufak bir fark görmedim tadında. "Sloganlarıda Muhabbetin yanında Çerezza iyi gider" miş... Şekillere biraz kasmışlar çanta gibi yapmışlar ama genel olarak 10 üzerinden 4 veriyorum Critos u çok sevmediğim içindir belki. Başka yiyenlerin düşüncelerini almak isterim. Bir fark varmı ki sizce? Paket şekli aşağıdaki gibi...

[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ

[Bu mesaj Ferrero tarafından 15 Ağustos 2004 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Şimdi dikkat ettim arkasında gerizekalılara cips yeme şekilleri biçiminde resimli ve yazılı anlatım var... Yazanlar şunlar:

Çerezza: Yepyeni mısır çerezi
Çerezza bugüne dek bildiğiniz mısır çerezlerinden çok farklı daha kıtır, daha eğlenceli ve daha şekilli...

Çerezza nasıl yenir?
1- Elinizi pakete daldırarak üçlü beşli taneleri atıştırarak.
2- Kocaman bir kaseye döktüğünüz Çerezza'ları tüm arkadaşlar paylaşarak (bu sırada muhabbet koyulaşır)
3- Ya da herkes kendi küçük kasesinden Çerezza'ları hızla yiyerek.

[bu sırada ben dumur :)]
------------------------------------
Critosun aynısı olan bu cipste şimdi farkettim dehşet yağlı geldi. Ve boğucu yağ yedikçe boğuluyo gibi oluyorum. bir miktar yedim paketin yarısına gelmeden durmak zorunda kaldım burdan da uyarıyım ;)[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mesaj tarihi:
Arkasinda dedigin gibi yaziyosa aptalca olmus ama Critosu severim o yuzden alip yiyebilirim hmm... evet.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
tadı güzel lol[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı.
---------------------------------------------
Ölüm nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım...
  • Yeni Oluştur...