Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Cips (mi?) Çerezza

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar FritoLay yeni cips sürmüş piyasaya dün gördüm aldım hemen. Şekilleri güzel olsada kendi yaratıcılıklarını ortaya koymadıklarını düşünüyorum. Şu eski KAR markasının Critos mu öyle piramit şeklinde olan cipsler varya, o tadın aynı tadı. O cipsi sevmeyenler için önerilmez ama en ufak bir fark görmedim tadında. "Sloganlarıda Muhabbetin yanında Çerezza iyi gider" miş... Şekillere biraz kasmışlar çanta gibi yapmışlar ama genel olarak 10 üzerinden 4 veriyorum Critos u çok sevmediğim içindir belki. Başka yiyenlerin düşüncelerini almak isterim. Bir fark varmı ki sizce? Paket şekli aşağıdaki gibi...

[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ

[Bu mesaj Ferrero tarafından 15 Ağustos 2004 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dikkat ettim arkasında gerizekalılara cips yeme şekilleri biçiminde resimli ve yazılı anlatım var... Yazanlar şunlar:

Çerezza: Yepyeni mısır çerezi
Çerezza bugüne dek bildiğiniz mısır çerezlerinden çok farklı daha kıtır, daha eğlenceli ve daha şekilli...

Çerezza nasıl yenir?
1- Elinizi pakete daldırarak üçlü beşli taneleri atıştırarak.
2- Kocaman bir kaseye döktüğünüz Çerezza'ları tüm arkadaşlar paylaşarak (bu sırada muhabbet koyulaşır)
3- Ya da herkes kendi küçük kasesinden Çerezza'ları hızla yiyerek.

[bu sırada ben dumur :)]
------------------------------------
Critosun aynısı olan bu cipste şimdi farkettim dehşet yağlı geldi. Ve boğucu yağ yedikçe boğuluyo gibi oluyorum. bir miktar yedim paketin yarısına gelmeden durmak zorunda kaldım burdan da uyarıyım ;)[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasinda dedigin gibi yaziyosa aptalca olmus ama Critosu severim o yuzden alip yiyebilirim hmm... evet.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...