gecko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 arkadaşla uğraşmayıp iki dota atalım dedik burnumzdan geldi koca hosting geçenlerde hack saldırısna mı uğramış nedir her türlü programı yasaklamışlar yav ghostone yok diye w3kick açtım laak diye bi ses geldi ne sesi anladınız pati ftw. arkadaş, ben bunu anladım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ta 3 gün önce anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 5 gün hatta oha perşembeymiş lan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 günler ne çabuk geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tabi bir gün bakacaksın dede olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar