jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ya sbı sıteden ındırdıgım 2 dosyada bazuk cıktı yanı acamıyor tekrar download edın dıyor zatne 56k delırcem ama ark ındırdıgınde calısmıs nası bunları repır fılan ederım yardım lutfen[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yarı download ediyodur yani file 50 kb sa sallıyorum sende 30 kb indirdikten sonra download bitti mesajı geliyordur... aynısı bana da oluyo arada bir... başka bir siteden indirmekten başka şansın yok ama o siteden çok zor indirirsin hatta indiremezsin... arkadaşın falan yollasın sana...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ya yok tam download edıyor emınım ızledım yanı :p baska ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 PKZIPFIX.EXE ile denersen kurtarma sansin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ya olmuyor olmuyor tekrar ındırırdım sonra getrıght la ındırdım yıne olmadı ne olur sorun ya cozen ne ısterse ıstesın benden[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 2 dosyada bole ya delı olcam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 dosyalar eksik/yanlış upload edilmiş siteye kasma boşuna git başka yerden çek[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 zip için de rar içinde son zamanlarda yeni compression methodlar çıktı.. bu compression methodlar eskisine oranlar %30 a varan daha performansli. ancak eski winzip-winrar lar açinca dostanin size'i düzgün inmiş olsa bille unknown compression yada unexpected end of archive gibi msglar veirolar... git yeni winzip-winrar indiriver :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ya dom un dedıgını hemen yapmıstım olmadı hıred senın dedıgınde mantıklı aksam denıycem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 eskiden winrar 2.80 i kulllaniodum işte ayni dediğinden olurdu . winrar 3.20 var şimdi o corrupt dediği dosyalari açmişti yani ... winrar 3.20 tavsiye edilir[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ındırdım hersey ı olmadı ablama soledım ındır dıye ındırdı onda acılmıs zıp fıttırmak uzereyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Böyük bir dosyamı ? Hani fazla böyük deilse ablana söyle sana email atsın :D Ancak o şekilde anlaşılır sendemi bozuk inio yoksa senin sistemdemi bir hata var die.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 heyy arama seçeneği rules! topici de hortlatmış oldum ama.. indirdiğim zip dosyalarının yarısı açılmıyor, winzip 9.0, 8.0 ve winrar'ın son sürümüyle (3.30 sanırım) deniyorum, winzip "the file doesn't appear to be a valid archive" (yani diyor ki nah açarız dosyanı), winrar da "file corrupt" (yani diyor ki seni yemişler) diyor. bazı dosyaların açılmasından diğerlerini açamamamın nedeninin versiyon desteklememe ya da zip programlarındaki bi hata değil de dosyaların cidden bozuk olması olduğunu anlıyorum (saolun saolun :P) pkzipfix dosyasını denedim ama sanırım yanlış bi şekilde kullanıyorum, belki de başka yollar vardır, yardımlarınızı bekliyorum :)[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bir şeylerden kıllanıyodum, eskiden indirip kullandığım bir dosyayı indirip baktım ve tahminim doğru çıktı, bu 3 zip programını, özellikle de winrarın son sürümünü kurduktan sonra indirdiğim dosyalar çalışmıyor, başına böyle bir olay gelmiş olan var mı?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 başka makinadan indirip dene bi.belki dosyalar bozuktur. yani nadir de olsa winrar duzeltiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hiçbir işe yaramadı ya, artık zip dosyasının içindekileri görebiliyorum fakat olay unzipe gelince hata veriyor, bana da hay ben bu zip camiasının.. demekten başka bir şey kalmıyor, neyse :)[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar