Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kamera alınır mı? Alınırsa kullanışlı olur mu?

arar

Öne çıkan mesajlar

abimle bi kamera almayı düşünüyoruz bir süredir, bir gün şans eseri şöyle bi şeye rastladık: http://www.kievcamera.com/cam_movie.shtml fiyatı da baya uygun ama montaj olayını nası yapıcaz, ses efekti falan nası olcak gibi bazı sorular var kafamızda bilenler bi yardım eli uzatsa...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kameramanlık yada benzeri şeyler ile en az amatör düzeyde ilgilenmiyorsan, ileride pişman olursun bunu aldığına. Yani gördüğüm kadarıyla diğerleriyle aynı işi yaptığı ve yarı fiyatı olduğu için seçiyorsun.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

peki abi özür dilerim bi daha bi şey almadan önce kimseye danışmam, içimden bi his al derse hemem alırım.

başlıkta kamera alınır mı- yani bu kamera verilen paraya değer mi diye sormuşum. bunu alıyorum diye bi konu açmak saçma olurdu zaten. özelliklerini de bilseydim özelliklerini sormam da saçma olurdu. ben de bi şey bilmiyorum bari bir bilene sorayım dedim. ama özür dilerim biz bu forumu bir şeyler sorup cevabını öğrenmek için kullanamıyoruz. "bilmiyosun niye soruyosun?" demişin ilginç olmuş.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...