arar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 abimle bi kamera almayı düşünüyoruz bir süredir, bir gün şans eseri şöyle bi şeye rastladık: http://www.kievcamera.com/cam_movie.shtml fiyatı da baya uygun ama montaj olayını nası yapıcaz, ses efekti falan nası olcak gibi bazı sorular var kafamızda bilenler bi yardım eli uzatsa...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu ne biçim kamera loooo normal günümüz kameralarından alsanıza[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 İlginç birşeymiş bu. Bence almayın :P[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 günümüz normal kameralarının yarı fiyatı, görüntü kalitesi de baya iyi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu film kamerasıymış film mi yapcanız? günümüzün kameralarınında görüntü kalitesi süper[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bunun da görüntü kalitesi günümüz kameralarından pek aşağı kalır değil... hem de ucuz, montaj olayına falan bi çözüm bulunursa diğerlerini düşünmem bile.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Kameramanlık yada benzeri şeyler ile en az amatör düzeyde ilgilenmiyorsan, ileride pişman olursun bunu aldığına. Yani gördüğüm kadarıyla diğerleriyle aynı işi yaptığı ve yarı fiyatı olduğu için seçiyorsun.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 16mm lik çekiomuş sağda solda 16mm leri cdye fln çeviren yerler war[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 peki görüntüyü direkt bilgisayara aktarıcak bi alet mevcut mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Evet mevcut. Memory kartlara çekim yapan aletler var.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kafam karıştı aleti direkt memory cart'a mi bağlıycaz[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 13 Ağustos 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Memory kart aletin içinde zaten. Aktarmak için bilgisayara bağlıyorsun.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bunu ararken zorlandınmı :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: birinci_ben, 13 Ağustos 2004 11:16 tarihinde demiş ki: peki görüntüyü direkt bilgisayara aktarıcak bi alet mevcut mu? valla benim ekran kartı o işi yapıo ben yapmıştım bikaçkere camerayı cd ye kaydetmeyi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sonyde ziess kullanıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 diğer kameralarda bilgisayara aktarma olayının olduğunu ben de biliyorum, merak ettiğim bu kamerada olur mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kesinlikle aLmabu kamerayıbnce datronunkucuk kameraları var fiyatı da ii 170 $ baya da işe yarar durumda kamera bn size link bulayım bulurum birazdan 1 dk..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kaç saat geçti koyamadın :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zaman ben sorularımı yineliyim: 1. bu aletle çektiğim bişeyi bilgisayara aktarabilir miyim? 2. bu alet ses de kaydediyo mu yoksa sesi sonradan mı ekliyoruz?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence ses kaydetmiodur ama bilmem bilgisayara geçirmek içinse 16mm makara okuyan aletler vardır onla aktarırsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 fiyatı ne kadardır bu aletlerin?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bilmem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pahalı mıdır çok?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 15 Ağustos 2004 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 peki abi özür dilerim bi daha bi şey almadan önce kimseye danışmam, içimden bi his al derse hemem alırım. başlıkta kamera alınır mı- yani bu kamera verilen paraya değer mi diye sormuşum. bunu alıyorum diye bi konu açmak saçma olurdu zaten. özelliklerini de bilseydim özelliklerini sormam da saçma olurdu. ben de bi şey bilmiyorum bari bir bilene sorayım dedim. ama özür dilerim biz bu forumu bir şeyler sorup cevabını öğrenmek için kullanamıyoruz. "bilmiyosun niye soruyosun?" demişin ilginç olmuş.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar