Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bu tarzlarda parçalar arıyorum. Örnek olarak; http://www.youtube.com/watch?v=GFVLjNNSLrE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kingdom anathemanın ilk albümünden filan (en sevdiğim şarkılarındandır). ilk iki albümden sonra biraz değişti tarzları. bu şarkı tarzında arıyorsan My Dying Bride, October Tide filan var. ama genel anathema tarzı arıyorsan October Tide elemanlarının asıl grubu olan Katatonia, Riverside, Indukti, Animatter falan var. Lunatic Soul da olabilir, o da Riverside solist/basçısının solo projesi. Daha çok grup var ama bunlar en iyileri diyebilirim. bi kaç grup daha önereyim: Porcupine Tree Novembre Agalloch Estatic Fear bu son iki grup biraz daha My Dying Bride tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bergraven till makabert vasen albümünü bi dinleyin bakalım. beğenirseniz başka tavsiyelerim olur, zaten siz benim kölem olmuş olursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 empyrium'un geneli ve estatic fear'in a sombre dance albümü tam aradığın şeyler. daha ötesi de yapılamaz atmosferiklik bakımından. örnekler çoğalabilir. my dying bride'ın the angel and the dark river albümü de başyapıttır doom olarak bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 youtube.com/disco ya anathema yazıp disco dedim MUHTEŞEM parçalar çıktı. Sayende tez yazarken kulaklığımda ŞAHANE sesler duyuyorum. saolasın - sana da öneririm. My dying bride hiç duymamıştım mesela - iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 the old dead tree 2003 albümü şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bulamadım - hatta o kadar eski hiç bir albümünü bulamadım :( emin misin veya isim falan değiştirmiş olabilirler mi? - wiki den bakiim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Flassh said: the old dead tree 2003 albümü şahane evet harika bi gruptur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Novembers Doom-The Pale Haunt Departure Daylight Dies-Dismantling Devotion bu iki albümü baya severim ben. Bunlar dışında October Tide, Swallow the Sun baya iyidir. Funeral doom olarak da Skepticism ve Winter tavsiye ederim. Tabi bi de Candlemass'i unutmamak lazım. Atmospheric rock olayında Obymy Doschu var hoş bir grup. http://www.pasifagresif.com/2010/01/obiymy-doschu-elehia/ burdan bi kritiğini okuyabilirsin. Bu işleri genelde fin abilerimiz çokzel yapıyor. Ve benim dinlediğim en iyilerinden biri de şu; http://www.pasifagresif.com/2009/09/harmaja-harmaja/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar