Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Riviyıld

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Wow forumlarında herkes kıl kapmıştı artık iyice tescillendi bu olay. Hunter'lar Rougelerin tüm belli başlı özelliklerini de barındırıyorlar ve gerçektende çok sinirlendim. Blizzard resmen Rougeları gruplar aralarına almasın diye ellerinden geleni yapıyor.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Rougeda stealth var, vanish var, bilimum sneak attacklar var, poisoning ve lock picking var. Hunter da ise pet control ve trapler var. Rogue zaten olmasi gerektigi özelliklere sahip. Ha belki güçsüzdür onu bilmiyorumda. Evet druidde olmasi gereken bazi özelliklere sahip hunter ama rogue da olmasi gereken hiçbir hunter özelligi göremedim.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi inceledim bende,
yani her türlü fırlatılan atılan silahı + yanındaki petini kullanacak hunter, 2 elli silah olayıda var, bildiğimiz d&d klasik ranger gibi olmuş. uodaki tamerın bikaç özelliği de var. tuzak kurabiliyor, zaten ormanda yaşayan biri tuzak kurmayı bilmeden hayatını sürdüremez, sadece elma,dut falan yemiyorsa tabi.

gayet mantıklı. metal zırh giyemiyor, zaten agility/dexterity kullanan bir class olarak, yay mızrak falan kullanan bir class olarak giymemesi de lazım, o silahlar için esneklik lazım, full platemail içinde esnek olunmaz :) (gerçi lvl 40 ta trainingle alınıo demiş ama).

güzel olmuş bence.

ayrıca ordaki resimdeki cüce amcamda hafif bi indy havası var :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yani spear demiş orda.
throwing silahları kullanabilio da demiş bunlar balta, hançer falandır, crossbow ve yay ı bi üstte yazdığına göre, throwing spear da vardır diye düşündüm aralarında, yok mu? ehe

troller fırlatıodu wc3 te netekim.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 12 Ağustos 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...