zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 http://www.wow-europe.com/en/info/classes/hunter.shtml[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hmm biraz zayif kalmis gibi. Druidden daha çok druid özelligi tasiyormus gibi geldi bana :p. Bence oyunda oynamasi en zevkli class olacak.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Zaten yazmıştım ben Tauren hunter ya da druid olcam diye okuyunca daha bi istek geldi hunter için tabi bu zevk meselesi bence herkes oynamaktan hoşlanmaz çünkü sabır gerektiren bi iş.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Wow forumlarında herkes kıl kapmıştı artık iyice tescillendi bu olay. Hunter'lar Rougelerin tüm belli başlı özelliklerini de barındırıyorlar ve gerçektende çok sinirlendim. Blizzard resmen Rougeları gruplar aralarına almasın diye ellerinden geleni yapıyor.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Rougeda stealth var, vanish var, bilimum sneak attacklar var, poisoning ve lock picking var. Hunter da ise pet control ve trapler var. Rogue zaten olmasi gerektigi özelliklere sahip. Ha belki güçsüzdür onu bilmiyorumda. Evet druidde olmasi gereken bazi özelliklere sahip hunter ama rogue da olmasi gereken hiçbir hunter özelligi göremedim.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gayet güzel olmuş, benim hunter için tüm isteklerime cevap verdi. En zor classlardan biri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şöyle bi inceledim bende, yani her türlü fırlatılan atılan silahı + yanındaki petini kullanacak hunter, 2 elli silah olayıda var, bildiğimiz d&d klasik ranger gibi olmuş. uodaki tamerın bikaç özelliği de var. tuzak kurabiliyor, zaten ormanda yaşayan biri tuzak kurmayı bilmeden hayatını sürdüremez, sadece elma,dut falan yemiyorsa tabi. gayet mantıklı. metal zırh giyemiyor, zaten agility/dexterity kullanan bir class olarak, yay mızrak falan kullanan bir class olarak giymemesi de lazım, o silahlar için esneklik lazım, full platemail içinde esnek olunmaz :) (gerçi lvl 40 ta trainingle alınıo demiş ama). güzel olmuş bence. ayrıca ordaki resimdeki cüce amcamda hafif bi indy havası var :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mızrak?!?!?!? Nerde? Fırlatılıyor mu?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." [Bu mesaj zlorwf tarafından 12 Ağustos 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hmm yani spear demiş orda. throwing silahları kullanabilio da demiş bunlar balta, hançer falandır, crossbow ve yay ı bi üstte yazdığına göre, throwing spear da vardır diye düşündüm aralarında, yok mu? ehe troller fırlatıodu wc3 te netekim.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 12 Ağustos 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 baba fantazısını bıle kurdum ya tam bır orman adamı olmus puscan koseye kurcan ortaya frost traptı adam yakanınca salcan cıtanı arkadanda baslıcan tufekle sıkmaya .. uff tam benlık pusuyu sewerımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar