Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mail geldigi zaman inbox (1) gibi görünsede inboxa tıkladıgımda yeni birşey göremiyorum all mail kısmından görünüyor 5-10 dkka sonra inboxa geliyor varmı böyle bir problem yaşiyan ? bişeylerimi kurcaladım acaba farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 maalesef gmail in pop3 check intervalini hayli arttirdilar, 10dk iyi bir sure bile bence. genelde yogun kullananlar daha uzun surelerden bahsediyorlar. gmail pop3 checker falan gibi add on lar var , belki bi goz atip manuel check ozelligi kazandirmaya calisabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 diger 2 gmail accountumda böyle bi problem yok ama. hepside google apps bu arada. browserdan kullanıyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dene bi . http://gmailblog.blogspot.com/2010/03/new-in-labs-refresh-pop-accounts.html gerci auto check hala problem olmaya devam ediyor. diger accountlarda neden problem olmadigini bilmiyorum, zira genel bi problem , yogun saatlerde check interval hayli dusuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yaşıyormusun nan sen. Bu kadar sene sömürdükten sonra az bile bekletiyorlar seni=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yaşıyorum ölmedim abi su labdaki şeyi kurdum anasını alatıyor refleshin görünmüyor genede. maili aç kapa yapinca cıkıyor ama. YA BU NE YA SOKCAM GOOGLEA ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 baba agro cikti yine, ben support class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 firefoxta addons denedinmi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hangisi tole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 searchbox a in:unread yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 :/ cPanel e göre mx ayarladim bakalım aksama belli olur düzelip düzelmedigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Gmail Notifier var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar