lkjh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arkadaşlar yaklaşık 9 ay kullandığım iphone 3gs'imi satıyorum. Hiçbir sorunu hatası yoktur. Amerika'dan aldığım için jailbreak yapılmıştır. Alet 1 kere bile yere düşmemiştir, sürekli kılıfın içinde kullanılmıştır. Yanında siyah sleeve kılıfı hediyedir. özelden ulaşırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Tekliflerinizi bekliyorum.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Takas dusunurmusun? Nokia n900 ile?
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pm attım bi konuşalım,resim falan koyarsan sevinirim
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yasiyomusun, sesimi duyuyosan cevap ver
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Arkadaşlar kusura bakmayın son bir hafta çok koşuşturdum... parasal bir sıkıntı olduğu için satışa koymuştum ama işte bu koşturmacayla sorunumu çözdüm o nedenle satmaktan vazgeçtim. Ayrıca cevap veremedim kişilerden de özür diliyorum...
Öne çıkan mesajlar