lkjh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arkadaşlar yaklaşık 9 ay kullandığım iphone 3gs'imi satıyorum. Hiçbir sorunu hatası yoktur. Amerika'dan aldığım için jailbreak yapılmıştır. Alet 1 kere bile yere düşmemiştir, sürekli kılıfın içinde kullanılmıştır. Yanında siyah sleeve kılıfı hediyedir. özelden ulaşırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Tekliflerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Takas dusunurmusun? Nokia n900 ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pm attım bi konuşalım,resim falan koyarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yasiyomusun, sesimi duyuyosan cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Arkadaşlar kusura bakmayın son bir hafta çok koşuşturdum... parasal bir sıkıntı olduğu için satışa koymuştum ama işte bu koşturmacayla sorunumu çözdüm o nedenle satmaktan vazgeçtim. Ayrıca cevap veremedim kişilerden de özür diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar