kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Love song parçanın adı bunu kim söylüyor acaba, bayan kişi piyano eşlik etmektedir kendilerine...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz [Bu mesaj theKingpin tarafından 15 Ağustos 2004 05:18 tarihinde değiştirilmiştir]
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tori amos?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben soru soruyorum sende bana soru soruyorsun aha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 love song the cure'un love song mu? hani "whenever i'm ..... " oysa tori amos tur, başka piyanolu versyonunu bilmiyorum. hatta ileri gidiyim biraz daha 3:33 yada civarmı sarkının basında bi iki tusa vurup "i just.." diyip mi şarkıya başlıyo[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 15 Ağustos 2004 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kazaa dan tori amos diye arattığımda love song çıkmadı sanırım değil.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kazaa da tori amos love song var ben kazaa'dan çektim ordan biliyorum.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tamam tori amos ta bu parça hep live :) ahah bendekide live bunun orjinal versiyonu yokmudur acaba..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 orjinal versyonu the cure - love song tori amos'unki cover.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Öne çıkan mesajlar