Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Divx filmden birkaç capture yapmak istiyorum ama ne yazıkki yapamıyorum direk capture programları kullandım olmadı powerdvd'nin capture kullandım oda olmadı ne yazıkki divx filmlerden resim capture'lamam lazım imdak[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 resimmi alıcaksın bi sahneyi çekçeksin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sadece screenshot almak istiyorsan BSPlayer'ın o özelliği var[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 çok makbule geçti saol[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar