spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 İzmirli arkadaşlar benim adsl de sorun var arkdada aynı sorun yaşanıyo. internet normal ama kendiliğinden kesiliyo sonra bi süre bağlanmıyo sonra tekrar kesiliyo tekrar bağlanıyo falan. sizdede aynı sorun varmı acaba? yoksa sadece bizdemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 BUnu buraya yazıp gelen mesajları bekleyecegıne arasana yetkili servisi iste herkımse adsl hzımetını verenleri sor ogren Sorun varsa adam gondersınler cozsunler bukadar basit.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 444 03 75 bence de izmir deki sorunu online olarak çözmemiz pek mümkün değil[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Annemde var adsl onunda oluyormuş arada kesiklikler. :( Cable rulz :P[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 444 0 375 in yardımı olcağını sanmam, sözleşmeyi yaptığın telekom şubesini ara. ordakilerden ne olup ne bittiğini daha rahat öğrenirsin.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 numarası 444 0 145 deilmi yaw ben hep orayı ardım sorunum oldumu bende izmirde oturuom bende hiç öle bi sorun olmadı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar