ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben ie açıılışını boş kullanda kullanıom ama bugün nası olduysa deişmiş basdıımda search for... die bi site açılıo (yanındada pop-up açılıo gıcık oluom) ve ayarlardanda deişmi.başka bi site yaptım sora tekrar boş kullan dedim yüne search for çıktı nası düzeltebilirim yardım pls(pop-up çıkmasa bnn kalsın dicem ama çıkıo)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben düzeltmedim valla, mozilla yükledim 1 aydır mozilla kullanıyorum kullanılabilitesi çok güzel ama html'i pek düzgün derleyemiyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 internette CWShredder ve HijackThis adli programlari arat olmazsa [email protected] ye bi mail at atiyim sana super temizliyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ohhhh be kardeş çok saol çok gıcıktı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hijack adlı programla hallettim sorunu ama başka bişi çıktı şimdide bu seferde nortonun auto protectini açmıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar