Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Selam, Filmlerde felan görmüşsünüzdür hani eski savaş uçaklarının tam burun kısımlarına iki adet vahşi göz ve koca koca dişleri gözüken bir ağız çizimi yapılırdı. Zannedersem köpekbalığı gibi bişey oluyodu görüntüsü de. Internetten böyle bi imaj bulmam gerekiyo ama clipartlaın arasında kayboldum. Var mıdır nerde bulabileceğimi gören, bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Şu olur mu? *!Grins*[Bu mesaj Nefr tarafından 09 May 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 x olmaz :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hmm belki birazcık yardım etmeye niyetlenebilirim sana. Çok değil ama, o da zaten sana değil Myra'ya gerekiyordur kesin diye düşündüğümden yani. Aslında albüm var bende, sırf sana gıcıklık olsun diye vermiyorum linkleri, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 eha super :p ben sewdim :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Galeri oldu biraz, birkaç örnek daha koyayım, akabinde link vereceğim. Dial-up kullanıcılarından özür diler, hürmetler ederim efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hürmetler, saygılar[Bu mesaj Nefr tarafından 09 May 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 harbi güzelmiş be hoşuma gitti şöle bişi olcak uçurucaksın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Nefr ikinci resim mükemmel bişey cok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lol !! güzelmiş harbiden ama işimi görmez bunlar (myra'ya değil bana lazım belirteyim ;). ben accık soruyu yannış sormuşum. olay şu aslında bizim paintball takımına forma diktiriyoruz ve de göğüs kısmına o motiften koyma derdindeyiz. dolayısıyla uçak üzerine çizilmiş olanlar iş görmüyo sadece motif lazım bana. o gün biraz daha araştırdım "nose art" deniyomuş bu uçak burnu çizimlerine ama bulamadım maalesef istediim gibi bişeyler. gören duyan bana bildiren olursa mesud olurum, olmam die bişey yok. ps: 16 mayıs cuma akşamına doğru 2 geceliine geliyom oralara yannız şeherde kalmayacam ayarlanmaya çalış nerfim.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Myra'ya değil sana gerekiyorsa o zaman şunu kullan abicim;Gel tabii Antalyaya, merkezde de kal ama iki gece, şahane mekan var.. Istersen Kadir'sde rezervasyon yapalım bu sefer, 90 kişi gönderdik oraya geçen hafta iğrençlik edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok olm takıma maskot arasak o şeker inecikten önce senin vesikalık var elimizde :P ama yumuşak değil de vahşice bişey ariyoz o yüzden nose art hehe. şş heryerde bahsetme mekandan zaten boku çıktı çıkacaa kadar. hem bilmiyon mu bizim yıllardır şerife gittiimizi sadece [hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... [Bu mesaj OguzAmca tarafından 10 May 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Biliyorum, zaten ben tutturdum şerife yollayalım diye ama moskovadaki acenta istemedi, kadir abinin reklamını görmüşler nette, illa orayı istediler. işşallak back to back olacak bunlar, arkası kesilmeyecek, artarak gelecekler yaz boyu, elimden geleni yapıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 patlasın o gönderdiin tiple tek tek töbe töbee olm doldurmayin su mekanı yeter beaaa [terbiyesiz kişi ne olacak, doğa adamı değil mağara adamısın olm sen / nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 10 May 2003 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar