EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Selamlar. Bu işlerden hiç anlamam öncelikle bunu belirteyim :) 97 model bi laguna kullanıyorum. Üzerindeki ses sistemi baya kötü durumda. Hoparlörleri değiştirmek istiyorum, bütçe olarak ne kadar az o kadar iyi :) Bi de şöyle bi mp3 çalar buldum : link Bu fiyatlarda herhalde daha iyi bişi alamam. MP3 ve radyo yeterli zaten benim için. Şimdi hoparlör alırken bu alet uyum sağlaması falan gerekiyomu yoksa ne takarsak olurmu? Dışarıya ses güzel gitsin falan diye bi derdim yok ben içerde mutlu oliim yeter :) Tavsiyelerinizi bekliyorum. / Ha birde montaj falan nasıl olucak çok para alıyolarmı montaj için? Ankara'dayım, montaj yapan bi yerde tavsiye ederseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 al geç arabanın ölçülerinde 1 çift kolon sanayiide takarlar bişi de istemezler çok. en fazla 50 lira verir çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar