Kspong Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Eski accountum ile giremedim bir türlü şifreyi yollamaya çalışıyorum mailime böyle bir account yok diyor arkadaşlarımın eski hesaplarıyla da denedim onlarada aynı yanıtı aldım. battle net e maili falan istiyor help mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 acc'nın olduğu maile mi yok boyle bi mail diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hayır şifremi yolllamak istiyorum mesela. Oyun hesabımı mailime yolla diyorum. Böyle bir acc yok diyo. Delirdim uğraş uğraş yapamadım. Battlenet maili aldım. Ama accountuma merge edemiyorum çünkü accaunt yok diyor. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 acc adı da değiştirmek mümkün değil bildiim kadarıyla. bi daha maili kontrol et. başka maile atadın mı hesabını acaba... ya da biri senin yerine mi merge etti acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aynısı başıma geldi.git bi tane battle net account aç ilk başta.Sonra wow orjinal yani classic cd key ile gizli soru cevabını webformdan blizzarda yolla ve account bilgilerini unuttum benim yerime hesabı su battle net hesabına merge edermisiniz yaz.İlk başta bıdı bıdı ederler.Bir daha aynısını yaz daha önce ödeme yaptıgın kredi kartının sahibinin adını yaz ödeme yaptım kardesim benim hesabım yarından itibaren tekrar oynamak istiyorum falan yaz.Ben öyle yaptım 3 yıl önceki bütün bilgilerimi unuttugum hesabımı kullanıcı adını bile yanlış yazmıştım sadece lvl 60 zamanı wow classic cd key ve gizli soru cevabı var die açtıgım battle net accountuna kendileri merge ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Merge etmediysen account hatırlatma ekranı şu http://www.worldofwarcraft.com/loginsupport/password.html;jsessionid=14CD8D28DDD400975048F536AA42A9E6.blade25_04 Buradan deniyorsun dimi? Battle.net şifreni hatırlatmaya çalışıyor olabilirsin belki. Bir de olmadı webform fln uraşma indir skype ara adamları bilgilerini soruyor, söyle. Versinler 10 dk'da. Webform'a kalırsa işin yandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 millet hesabı ilk oyunun cd keyi ile kurtardım yanlız tbc nin kutusu kayıp ve cd keyi bilmiyorum.o cd keyi kutusuz öğrenmenin bi yolu varmı? ilerde lazım olabilir diye şeettim. taa 60 lık dönemdeki oyun kutusundaki cd key hesabı kurtardı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 O key anlamsız, asla işine yaramaz. vanila CD keyi değerleri diğerleri upgrade edince çöp oluyor. Sadece TBC keyi bilirsen yardımcı olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şimdi şöle tbc kutusunu kaybettim.cd keyini bilmiorm ama orjinal oyunun kutusu var.ordaki cd key sayesinde hesabı geri alabildim. tbc cd key ini isteme sebebim ilerde belki lazım olabilme durumu.orginal oyunun cd keyi bile 5-6 yıl geçmesine rağmen işe yaradı. iş işten geçmeden cd keyimi öğrenebilme imkanım varmı diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aynı mesajı niye tekrar yazdın bilmiyorum ama cevabım aynı -TBC keyi anlamsız, asla işine yaramaz. -Vanila CD keyi değerli, diğer keyler upgrade işleminden sonra çöp oluyor. -Sadece TBC keyi bilirsen adamlar sana yardımcı olmuyorlar. Vanila keyi kaale alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar