Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 amac 2 gitar almak, tercihen de 2 oyun olup cesit olmasi. Gecen gun hem bd player olsun , hem evde toparlasinca geyik olsun diye ps3 almis bulundum guzel buldugum bi fiyata denk gelince. Simdi de yanina guitar hero, rockband ekurilerini toplamak istiyorum. (bknz mw2, sc2 diyip activision a kufur ederken gh set toplamaya calismak) Bu ise fazla bi butce ayirmak istemiyorum, ama arastirdigim kadariyla ucuz da bi cikis yolu yok. super bundle almak istemedim davul hadisesi pek hosuma gitmedigi icin(350+ lira verip tek gitar takilmaz meeh), o yuzden 2 gitar daha eglenceli olur hem de genisleme imkanim hep olur diye baslangici boyle dusundum. oyun olarak da xbox360 da gh metallica ve rb2 oynamistim arkadasta cok basariliydi ikisi de , gh5 de hayli hos bir setlist e sahip, bu 3 oyundan 2 sine sahip olabilecegim bi yol bakiyorum. istiyorum ki , 130 a surdan su gitari al, shopto dan met i 19 euro ya , sendit den de gecen gh5 i 20 e gordum, 290 liraya tamamlarsin gibi fikirler gelsin butceyi yormayan. ben zihni sinirlik edip en basta beatles bundle alicaktim 140 liraya sahibinden deki gitarlara verecegime 150 buna vereyim diye, ama cross compatibility hedeleride var anladigim kadariyla, les paul lar metallica ile calismiyormus vesaire gibisinden, bu acidan is ekstremum hesabina dondu verim/fiyat acisindan. [cuomd]daha fazla uzatmadan fikirleri rica ediyorum, 2 gitar ve oyun seklinde. p.s. bolume goz gezdirdim baya, benzer birsey konusulduysa da bulamadim, p.s.2 konsolu killzone2 ile almis bulundum ama 15dk gameplayden sonra sixaxis i rage e girip plasmanin ortasina gommemek icin zor tuttum kendimi, evde kendisinden pahali bi zarara yol acmadan su oyundan kurtulmak istiyorum. bunun bi ederi varmidir satis veya takas olarak merak ediyorum acikcasi. solak bi pc fps oyuncusu olarak sixaxis bana olmasi gerekenden 2 kat daha ters. ps3 de fps bana yalan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 eve yeni geldim.. hemen oyunlar hakkında tavsiyemi verip kaçacağım.. ekipman hakkında yarın bir şeyler söylerim.. son günlerdeki fiyatları takip etmedim pek.. gh: metallica, RB2 ve GH5 arasından iki oyun seçeceğim diyorsan kesinlikle GH5'i ele bir kere.. main serinin en kötü oyunu.. setlisti fena değil ama notaların parlaklığı ve dizilişi çok rahatsız edici.. şarkılar güzel ama genel olarak çalması sıkıcı.. tek iyi yanı party play modu.. sen de zaten 2 gitar düşündüğün için çok anlamı kalmıyor.. fiyatı ucuzsa alınabilir yalnız.. yeni dlc sadece gh5 için çıkıyor ve default setlisti çok fazla şarkıdan oluşuyor.. ayrıca madem "2 gitar alacağım.. bateri düşünmüyorum.." diyorsun.. mutlaka gh3 almalısın bence.. bu da gh5'in aksine en iyi gh oyunudur.. bateri ve mikrofon zamazingosu world tour ile başladığı için gh3'teki şarkıları full band çalamazsın ama 2 gitar (competitive veya coop) modları mevcut.. kısaca tavsiye ettiğim oyunlar: 1-gh3 2-gh: metallica 3-rb2 edit: killzone 2'i 30-40 arası bir fiyata 2. el satabilirsin sanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Oyunlari bildigimden degil, donanim konusunda 2 farkli sirketin geriye yonelik uyum problemleri oldugunu okudugum icin belli bi tarihten itibaren cikmis oyunlara baktim sadece. Donanim acisindan bi problem olmayacaksa elbet gh3 de dusunurum, ozellikle hayran oldugum birsey yok iclerinde yani. maksat dedigim gibi arada sirada disardan bunalip evde otururken toplasildiginda keyifli vakit gecirmek. donanim hakkindaki yazacaklarini da bekliyorum, daha da iyisi min fiyat ile bi ekip fikri gelmesi. simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 compatibility olayı ps3 için çoğu oyun ve ekipmanda aşıldı.. detaylı liste için şu linke bakabilirsin.. tüm gh, rb ve hatta rock revolution oyunları ve ekipmanlarını kapsayan bir listedir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ilk soru şu: yurtdışına çıkma imkanın, gelen bir tanıdığına getirme imkanın var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2-3 haftaya kadar bi stockholm , varsova yapicam ama isime yaramiyor galiba asdf hostes bi arkadasim vardi, ona sorayim bu siralar nerelere gidiyormus. muazzam fiyat farkediyorsa kucuk paketler icin kullanirim jokerlerimi problem olmaz tahminim. zaten oyunlari bundle olarak bulamayacak olursam shopto dan siparis ederim diye dusunuyordum. ama gitarlara bi turlu evlat acisi olmayan cozum bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ps2 de 2 tane orjinal legend of rck kramer gitarım var uygun fiyata bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://www.shopto.net/PS3/HARDWARE/PS3GU02-Guitar%20Hero%20III%20Legends%20of%20Rock%20with%20With%20Wireless%20Guitar%20controller.html bundan 2 tane alıp, oyunlardan birini memleketim takascılarında baska bir oyunla takaslamayı dusunebilirsin. asagı yukarı aynı fiyat metallica ve smash hits haricindeki oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban onu dusundum fakat donanim bundle li olan oyunlari eu disina yollamiyor shopto. eger yurtdisina ciktigin yere siparis ver gibisinden soylediysen de belli bir adresim olacak mi , veya kargo beklemek icin vaktim olacak mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kargo beklemek dediğin 3gün. belli bir adresin olur diye demiştim ben, ya da orada bir arkadaş olsa bile yeterli, ona gönder, sonra koş ondan alfalan deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kharon bu arada solaklar icin kontrollerde southpaw ayari vardir kz de her fps oluyor bi bakıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar