Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ah şu resmi bulamadım amfinin üzerine stairway to heaven çalmayın diye yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vaniLLe said: ben 18 yasindaykene, 200 küsür kisinin önünde led zeppelin- stairway to heaven calarken (daha dogrusu calmaya calisirken) cok feci bi blackout yasadim .... rezil oldum o gece nil bu gecenin stari diyen herkes, show bittikten sonra ''üzülme nil..'' diye kücük besleme muamelesi cekti sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://www.kuroyumes-developmentzone.com/referenced/NoStairwayToHeaven.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: yeto seni.. bende konserde nota kaçırmıştım ama işi şova bağlayıp riff bitiminde kaldığım yerden devam etmiştim hımını hımını ben önce monolog kurdum sahnede ''hass. bana bakiyo hepsi napcam! bakarlarsa baksinlar ya yavsaklar himininiii.. neyse dur caliyomus gibi yapayim bari, kafa salliyim... kacirdigimi anlamasinlar.. 3-2-1...'' sonra konser bitiminde gitarin sesi zati duyulmuyodu dediler sdflkldfkjkd cok rezildi. neese bu dönem ödevi gibi biseydi zaten pratik ve teori bölümünden olusan, ögretmenim o hissi yasamalisin dedigi icin hazirliksiz ciktim sahneye hfdsu. ögretmen piyano ve vokal ben akustik gitar. ya da daha dogrusu dekor gibiydim ben sahnede hic bi islevim yoktu lkjsjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: http://www.kuroyumes-developmentzone.com/referenced/NoStairwayToHeaven.jpg ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pCj8jqW737I sahneden aynen şunları yapsaymışsın keşke.. ama sesleri de çıakracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 led zeppelin de ne overrated gruptur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hayir demek istediğini farzedip şikayet etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 led zeppelin ac/dc felan hiç bi esprisi olmayan sadece türün boşluğundan zamanında prim yapan gruplar. camel öyle mi pink floyd öyle mi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi pink floyd kolay yetismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hadi be. gereksiz bulabilirsiniz de onlarin hepsi gelecek gruplarin coguna isik tutmus gruplar, müzigin su noktaya gelmesinde katki veren gruplar. saygisizlik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pink floyd babadir bu konuda malesef sana katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi pin floyd eindhoven da sağ kanat değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 NİL MÜZİK BİLGİNLE FUTBOL BİLGİN BİRBİRİNE GİRMİŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fitbil 90 dakkadir ve sonunda hep fink ployd kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bütün kadinlar ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 china yuvarlaktır Nil hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pink floyd grup mu ya uyusturucuyu kullanip kullanip muzik yaptik demisler, sarkilarin gotu basi ayri telden caliyor. miy miy gidiyor sarkilar zaten, turk sanat muzikisi daha canli pink floydtan. grup dedigin cradle of filth gibi olmali, gorgaroth gibi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 en güzeli avanged sevenfold http://roflrazzi.files.wordpress.com/2008/10/avenged-sevenfold-making-metal-look-gay-since-1999.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 RÖAAAAAAAAAAAARH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 üste giyilen metal don güzelmis bazi durumlarda ise yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 KLDFSLKDFKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nE KADAR ŞEYTANİYİZ: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar