Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Iyi gunler. Acc dan acc a transfer tam olarak nasil yapiliyor, onceden yapmis olan varmi? Battle.net account soy isimlerimi ayni olacak, orayi pek anlayamadim. Bilgisi olan varsa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 evet iki account sahibinin soy isimleri aynı olması gerekiyor. kimlikle kanıtlaman da gerekiyordu hatta diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 battle.net accountlarin soy isimlerimi ayni olacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şimdi battle net acc lerinin soy isimleri hatta eski acc ise battle net acc sine merge etmeden önceki soy isimleri aynı olacak. diğer bir yandan soy isimleri aynı olmaz ise aynı battle net accauntuna merge edersen rahat rahat migrate edersin aynı battlenet accsini kullanıp girersiniz. yalnız transfer bittikten sonra blize mail atıp accleri ayırırım dersen o olmuyor malesef ayırırken migrate i geri alıor blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 battle net yeterli yeni yaptım eski account soyisimleri aynı degildi.2 tane aynı soyisimli battle net actım.Hesapları buraya merge ettim.Ve accounttan accounta karakter aktarımı yaptım sorunsuz bi şekilde yarım saat sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 peki bende bu konu hakkında bişey sormak ıstıyorum. blizz account alıp karakteri aynı soyadlı bir başka acc a transfer ettiğimizde karakter level 80 diyelim , sıfırdan LK falan almakmı gerekiyor yani cd leri falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 karakter 60 bile olsa WOTLK 'li bi acc'tan transfer etceksen hedef acc da WOTLK olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 anladım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Almis oldugumuz account un kimlik bilgilerini degistirme olasiligimiz var mi.eski realmimden almis oldugum kimlik bilgileri benim adima olmayan bi realme aharchter miggrate edemiyoruz yani almis oldugun yebi realmin kimlik bilgileribi degistirme gerekiyor.var mi en ikna edicisibdem bana bi ticket hazirlaycek.yardim edene cit:iz<>>>en marka kol saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Accountun ad soyadını değiştiremezsin diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben de isim soyisim değişmiyor diye biliyorum. hatta değişebiliyorsa çok güzel olur, kendi karakterlerimi kuzene satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 accountların tüm bilgilerini verdiğinizde değiştiriyorlar, örneğin ; arıyorsunuz blizzi, diyorsunuz ki "abi bu iki account benim, ahanda bunlar bilgileri ama ben birini arkadaşa almıştım/soyadı yanlış yazmıştım" vs. 2 kere yaptım, oldu. hala olur mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar