Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Beta - canli destek

kalima

Öne çıkan mesajlar

kalima benim sorularımm:
1)Oyunda Daoc'taki PvP shardları dışında normal serverlardaki RvR tarzı bişey war mı oynadığın serverda yoksa direk mob öldürmeye mi dayalı .. demek istediğim PvP ve normal play dengelenmiş mi güzel mi yoksa yine belli zonelarda ırklar arası mı olucak combatlar..
2)Oyunda binek hayvanları otobüs görevi mi görüyor Daoctaki gibi ?
Daoc'la kıyasladım direk kusura bakma :)

Edit:yazma özürlüyüm..

[Bu mesaj feiticiera tarafından 14 Ağustos 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu oynamıyorum gerçi ama şimdi kalima meşguldür kesin oynuyodur bol bol:P

-şimdi oyun mob öldürmeye değil quest çözmeye dayalı :) yani bunu hem izlediğim videolardan, hem kalimanın dediğinden, hemde blizzardın dediklerinden çıkardım. mobdan 65xp alıyorsan tek questten 200-300 xp alıyorsun artı questler bitirdikçe devamı açılıo daha çok xp geliyor falan.

zaten rest sistemi sayesinde 43634 saat kesintisiz mob kesip lvl atlamak diye bir olay yok. karakter yoruluyor, aldığı xp düşüyor, ama bu olay questleri etkilemiyor. o yüzden questler ağır basıyor.

-karada summon hayvanlarımız var 100 gold + 40. lvl istiyorlar (benim tahminime göre 40. levelda kimse 100 gold biriktiremeyecek çünkü cidden sağlam para anladığım kadarı ile, öyle böyle değil yani), savaşta kullanılamıyor, sadece biniliyor. kontrol sende tabiki.

Ayrıca oyunda ileri seviye questlerle çıkabilecek gizli binekler var, ama blizzard oyunculara şimdilik kişisel uçan binek düşünmüyoruz dediğine göre hepsi kara hayvanı felam çıkar.

onun dışında gryphon lar var bunlar taksi gibi biniyosun, havalanıo gidicein yerde indirio, senin üstünde bi kontrolün yok. Sadece çevrene bakabiliyorsun.

bide zeplinler var, bu aralar yapılacak olan beta patchle açılcaklar daha fazla bişi bilmioruz ama gene otobüs olcak tabiki.

son olarak da gemiler var deniz otobüsü mahiyetinde bunlarda.

ayrıca bu zeplin ve gemilere npc saldırıları olabileğini, questlerle alakalı şeyler olabileceğini, korsan savaşları vb vb olabileceğini söylemişti blizzard zamanında :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 14 Ağustos 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

norak benim demek istediğim ki daoc oynarsan bilirsin combatlar ırklar arası sadece belli zonelarda olur ki bunlar da keep/relic falan almaya dayalıdır ben bunun gibi ortak zonelarda mı olucak yoksa bir diğer ırkın zoneuna gidip gelebilicez mi serbestçe hatta ırklar arası şehir kuşatmaları falan filan olucak mı bunu sordum..yoksa nasıl daha kolay lvl alınır gibi bi soru sormadım.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

vala benim bildiğim pvp serverı hariç open pvp değil şu anki oyun. Ama şöle seçenekler var:

adama ya duel teklif ediosun; pardon beyfendi acaba sizi öldürebilir miyim şeklinde, o kabul ederse 2 kişi arasında pvp açılıyor biri ölene kadar.

yada arenada kapışabiliyorsun.

ama mutlaka bazı alanları open pvp yaparlar diye düşünüyorum. mesela karşı faction un bölgesine girdiğiniz zaman npc guardlar size saldırabiliyor. bu kesin bişi.

yanlış hatırlamıo isem onların topraklarında iseniz karşı faction un oyuncuları da size saldırabiliyor denmişti,ama bu duel şeklinde de olabilir emin değilim, zaten official sitedeki FAQ da pvp bölümünü kaldırmışlar, eskiden vardı.

yani ne desek sonradan değişebilir beta olduğu için, örneğin nerdeyse tüm talent/skill sistemi değişti beta içinde geçtiğimiz aylarda, ne desek yalan olabilir :)

şöyle bir cümle var combat faq'da:
However, players who do not wish to participate in PvP combat will not be required to do so. yani dediğim duel olayı uygun gibi bence bu denilene.

kale işgali vb nin olacağı söylenmişti official olarak, mancınık vb gibin siege weapons da kullanılabilecek olması lazım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Norak o düşman factiona girme olayı şöyle: Eğer düşman faction topraklarına girersen guardlar sana saldırıyor. Düşman playerlar isterse saldırabiliyor ama sen sadece sana saldırana saldıraibliyorsun o yüzden ilk vuruşu düşman yapıyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Yok tek vuruş değil videolardan izlediğime göre ama savaşırken bile stealth olunabildiği için 5-6 tane koyuolar backstabı.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

[Bu mesaj zlorwf tarafından 14 Ağustos 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...