delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 disci bi kiz vardi forumda noldu ona yorum yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hotdog said: çok acıdımı kestirirken yok kestiriken hiçbişey hissetmedim, ki şu anda da hissetmiyorum ama narkoz sonrası 1-2 fenaydı Masticore said: Coder said: evet çok hafif bi gummy smile vardı bende onu düzelttirdim iyi oldu şimdi, lakin ağrı muazzam(şu anda biraz daha düştü gibi) bumu gummy bu ama bu çok ileri abartı bi örnek kemal sunalınki mesela en bariz gummy benimki bunun 3 de biri kadardı adamınbiri said: haketmişsin ama sen o ağrıyı diş eti kestirmek nedir yeni bi gülüş tasarlıyorum ve bunun için gerekliydi, memnunum yaptırdığıma sorun yok, sadece agri kısmı 1-2 saat fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gülüş tasarlıyorum ne ya oldu bide 3 numaralı bakış tasarla aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Anlayan biri şu adama reiki yollasın. Acıdım resmen. Bir de lazerle diş eti kesiliyor, ışın kılıçları neden piyasaya sürülmüyor halen anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kelebek 250k dolarlık 1.5 metre boyunda bir alete göre hala daha efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Of benimkini de yaracak dişçim galiba. 20lik dişimin üstüne diş eti "şapka yapmış" sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benimde 20'liklerin yarısı gözüküyo. öle duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hayat bilgisayar başında değil adamım gülüş mimik filan önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 fakat diş etlerini kestirince dişler kazma gibi çıkmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hayır zaten kesilen et o fazla dişini kapatan et ki kesilen zaten 2 milim filan, güldüğün zaman normalde diş etlerinin değil dişlerin gözükmesi lazım onu balanse ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 2mm dis eti icin mi cekiyorsun bu iskenceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 2 mm diş eti için pek az değil ama ayrıca diş eti çok çirkin görünüyor gülerken iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aynen öyle 2 milim çok farklı gösteriyor tüm gülüşünü, asıl işkence cuma günü bi zirkonyum operasyonu olacak o 10 gün filan sürecek bu en son taylantta bi iranlıyla girişmiştim ön dişlerimden birisi kırıldı ama kopmadı onun rengi mengi değişmeye başladı o düzeltilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bencede ii etmissin en nefret ettigim durum o benim bi insanda.. begenmiorum, itici gelior.. iyy.. tmm kabul bole dusunmemem lazim belkide ama engel olamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim dis etleri iyice cekildigi icin sorunum yok oyle sdf yakinda dislerimde dusecek zaten o zaman curuk derdi yamuk dis derdi de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 LuNiZ said: bencede ii etmissin en nefret ettigim durum o benim bi insanda.. begenmiorum, itici gelior.. iyy.. tmm kabul bole dusunmemem lazim belkide ama engel olamiyorum engel olmana da gerek yok ki sevmiyorsan sevmiyorsundur.. bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 said: yeni bi gülüş tasarlıyorum ve bunun için gerekliydi, memnunum yaptırdığıma sorun yok, sadece agri kısmı 1-2 saat fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar