Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bildiğiniz siteleri yazabilirmisiniz TradeKey ve Alibabadan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ne tarz bisi ariyosun ve ne icin. cok bilmiyomda, alibaba yeterli olmasi lazim o tur bisi ariyosan, cok buyuk firmadir, sektorun ebayi. yahoo'nun sitesi, piyasa degeri yahoo'dan cok daha buyuk.. oradan alan tanidiklarim var memnunlar yani. tradekey icin bisi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 alibabada işin cılkı çıkmış durumda. gold üyelik 5000$. Şu anda bunu karşılayamayız. Daha makul bir şey arıyorum hem de tıkılı kalmak istemiyorum sadece bir siteye. Kozmetik ve kişisel bakım üzerine b2b siteleri arıyorum. yurtdışından müşteri bulmak amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nedanko said: ne tarz bisi ariyosun ve ne icin. cok bilmiyomda, alibaba yeterli olmasi lazim o tur bisi ariyosan, cok buyuk firmadir, sektorun ebayi. yahoo'nun sitesi, piyasa degeri yahoo'dan cok daha buyuk.. oradan alan tanidiklarim var memnunlar yani. tradekey icin bisi diyemicem. alibabadan perakende birşey satın almaya kalktığımızda nasıl oluyor.sitenin kendi güvenli alışveriş sistemi yok diye biliyorum.yada varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 alibabanın öyle birşeyi yok ki. Aracı kurum direk konuşun anlaşın yapıyo benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar