alpg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Selam beyler oyun ilk ciktiginda uzunca bi sure takilmistim sonra wotlk cikinca wow a dondum. su siralar warhammer a geri donmek icin kullanici adimi fln geri aldim ve oyuna girmeye calisiyorum ama kesinlikle giremiyorum kullanici adimin sonuna bi EUR eklemisler sifremi degistirdim, sorunsuzca kullanici adimi ve sifremi yazip sitedeki acc management a girebiliorum ama kesinlikle oyunun patcheri kabul etmiyo bu kullanici adi ve sifreyi ne yapmaliyim?
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 account management'da oyun listesinde, warhammer online icin "Activated" yazio olmasi lazim. Onu kontrol et. Hesabin active olmadan, patch yapamiyorsun.
butti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aynen benim de basima geldi. cozumu su; resmi siteden account management a girdigin sifre ile oyuna login oldugun sifre ayni olmayabiliyormus yani ikisi ayri sifreler olabiliyormus. cozum olarak once account management a gir orada subscriptions tabinda uyeligine bak yesil renkte ACTIVE yaziyorsa, o sayfanin en altinda change password diye bir secenek var (change password diye bir secenek ayni sekilde yukaridaki sekmelerde de var ama o degil. o master accountun ki)sen game accountunun sifresini alttaki secenektekinden yenileyeceksin. yeni bir sifre gir ve onayla duzeliyor. kisaca iki ayri sifre war sen account management sifresini yeniledin ve simdi acc.mang.a girebiliyorsun. ama game accountunun sifresi farkli dolayisiyla onu da yenilemen gerekiyor. onu da acc.management bolumundeki subscriptions tabinin altinda sayfanin altindaki change passworden yapabilirsin...
alpg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 cvp icin tesekkrler biraz gec cvp veriorum ama abi ugrasmadim bile acikcasi lvl 35 BW 29 priest vardi acc de ama ben bi endless trial alip subscribe attim destro reroll ettim. karak norn da guild varsa biz iki arkadas healer takiliorz
Öne çıkan mesajlar