senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 5.1 destekliyor diyorsa 3 cikisi vardir iste, senin 5.1de de 3 giris var olmali. ha guzel bir ses sistemim var diyorsan ona gore cozumler uretelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aynen 3 çıkışlı logitech'in standart 200 kağıtlık 5+1'inden var modeli neydi hatırlamadım üstünde matrix butonu falan var sahte 5+1 havası yaratıyor eheh o da ayrı bi alem ilk aldığımda hoşuma gitmişti doyar mıyım ben o keretayla şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o değil de şimdi bi de tüm dizi filmlerin 5+1 versiyonlarını bulmakla uğraşcan falan ohooo, tembellere göre değil valla 5+1 olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi benim 5+1 creative bi ses sistemim var. Desktopda kullanıyordum çok iyiydi. Desktopın 3 girişi vardı ses için onlara bağlıyordum belli bi sırayla, o sırayı da soundmax diye bi yazılımda gösteriyordu falan filan. Şimdi ben bunu laptop üzerinden kullanmak istiyorum. Gerekirse ses kartı alayım ama ucuz olsun, anam ağlıyor para kazanıcam diye sfdg. Aslında ön-arka-sağ-sol ses ayrımı olmasa da olur. ev sinema hedesi istemiyorum, film izleyen adam değilim zaten. Ama şöyle bi mp3 açtım mı iyi ses versin. Olayım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ilk sayfada verdigim aletten al 50 euro. Notebook 5 arti 1 cikis oluyor iste. Her birseyi takabiliyorsun ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 herseyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tr linki lazım onun dfbwf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar