Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Selam, Azgaldaki destro karakterimi Norn'a gecirmek istiyorum ama Nornda 40 Swordmaster ve Archmage'im var, ticket atarak karakterlerin serverlarini degistirebilirmiyim yoksa tek yol, norn'daki karakterleri silmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Azgal Norn arası transfer yok.Silsen de silmesen de transfer yapamazsın maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Daha onceden karakterimi ticket hakkimi kullanarak arkadaslarimin oldugu servera aktarmistim o yuzden sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oluyo ama csrına göre :D adamın keyfine kalmış gercekten sen yine de at bi appeal wildcard kullanmak istiyorum benim charların serverların bi deiştiriverin desen olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 eyvallah :) artik wild card kullanip agliycam yapicak bisey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar