xarion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 arkadaşlar vbasic ile ilgili bi sorunum var! canım sıkıldı dedim bişeyler yapayım işte kod bişe yyanlış ama ne?? yardım pilips! kod Private Sub Sin_Click() sonuc.Text = Sin(a) End Sub Private Sub Cos_Click() sonuc.Text = Cos(a) End Sub Private Sub Tan_Click() sonuc.Text = Tan(a) End Sub Private Sub Cot_Click() sonuc.Text = Cot(a) End Sub açının yazıldığı kutunuın adı a sonucun yazılıcağı kutunun adı sonuc!!! [Bu mesaj Black_B tarafından 14 Ağustos 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 verdiği hata da Compile error : Wrong number of arguments or invalidproperty assignment :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 a.Text diyecen a dersen kutuyu class olarak refere edersin[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 formullerin icindeki alar val(a.text) seklinde olacak yani cos(val(a.text)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 senin verdiğin codedan bi jhata bulamadım daha yeni kalktım ondan olabilr ama bak sin onları isimlerini dğeiştirmeden Text Command Label çıkar ona göre bi code yazim sen ayarla.. Private Sub Command1_Click() b = Text1.Text c = sin(b) Label1.Caption = c End Sub[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi a.text yaptım yine olmadı!!! bişeyler yanlış neyse ama yine de sağolun ... val(a.text) i de denedim yine sonuç hüsran yinede sağolun [Bu mesaj Black_B tarafından 14 Ağustos 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kardesim captiona integer yazabilirmisin herhangi bi textin sinusunu cosinusunu alabilirmisin hayır alamassın sayiyi stringe cevirmek icin str(sayi) stringi sayiya cevirmek icin val(string) cint(string) kullanilir captionada cart die integer yazamazsin yukardaki koddaki sorun textin inte cevrilmemesi ve .text olarak propertysinin verilmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 valla ben vb 6 dan anlamam pek. c# olsa hadi tamam da Private Sub Sin_Click() sonuc.Text = str(sin(val(a.Text))) End Sub olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 eft mum_chamber doru dio ben texte yazdigina bakmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Dip Not: VBasic'deki trigonometrik fonksiyonlar radyan kullanır...[signature][hline]www.asmworm.com [Bu mesaj Criminal2 tarafından 14 Ağustos 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar