Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Çoktandır aşkla ilgili bişey yazmıyodum.Herşey güzeldi 1.5yıl geçti ayrılalı taa gizemden.o günden beri gelen geldi giden gitti.Ancak 1.5yıllık dönemde kimseyi doğru düzgün de sevmedim. Foçaya geldim ve arkadaşım bi kızla tanıştırdı.Çok tatlı ve dünya iyisi, bu iyiliği yüzünden dünya kazığını yemişte bi kız.Daha sonra işte hoşlandık ettik çıkmaya başladık bile çok hızlı gelişti herşey.Çıkmaya da başladık hergün de birlikteyiz. Soruna gelince orta gelirli bi aileyiz.Klasik ev yazlık bi araba ama fazlası yok...Kız ise hani şuan hayatımda olan en zengin insandır..Para sorunu hiç yok cebinde limitsiz kart falan öyle bi kız.Çokta mütevazi olmasına rağmen kendi kendime sorun ediyorum,kafaya takıyorum falan.Çünkü şimdilik sorun olmamasına rağmen yetişememeye başlıcam param yetmicek falan. Bu konuyu kız arkadaşımla da konuştuk bana ben senin olduğun her yerde olurum, gün gelir sahil kenarında plajda içeriz gün gelir beach cluba gideriz falan diyo.Yanımda olduğun sürece sorun yok diyo.Yine de onu mutlu edememekten korkuyorum alıştığı hayattan biraz olsun vazgeçicek çünkü ve bu sürede birbirimize çok bağlanıcaz. Kafam çok karışıktı paylaşmak istedim trolle açıktır kabalaşmamak şartıyla tl;dr olduysa özet geçeyim ; Kız çok zengin ben o kadar değilim mutlu edememekten korkuyor ve napsam daha fazla bağlanmadan ayrılsam mı yoksa birbirimize aşık olmuşken devam mı etsem tadını mı çıkarsam aşkın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 seninle burda beraber ağladığımız günleri hatırlıyorum o dönemler bende çok kötüydüm sen gizemden ayrıldığında , bende hala kimseyi doğru dürüst sevemedim.Bu kadar kızla tanışıp nasıl beraber oluyorsun anlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Hayatta tek istediğim şey zengin bir kayınpeder. Değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 su forumda millet nelerle ugrasiyor. Ve senin sorunun ne. bence yazdiklarini bir daha düsün sorun felan yok. kiz seni zaten para icin sevecekse birak sevmesin o iliskiden ilerde cacik bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Kanka takma diyoruz dinlemiyosun ya. Abi kız paranı sorun edecekse, o kadar parası varken sana ödetecekse falan zaten yürüsün gitsin. Ha kız seni severse, zaten mütevazi falan diyosun, e devam et işte mutlu ol. Kızı seninle olmak mutlu etmeli, sahilde olmak yada clubda olmak değil. Seninle shaildeyken mutlu olamıyosa zaten o kız seni mutlu edemez ki. Gözünü seveyim üzme kendini böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Sorun etme zaten kiz yanimda sen olduktan sonra hersey guzel olur demis salak seyleri kafana takip bok etme iliskini yoksa sonra duvara vurursun kafani. ha bu arada benim kizda Trump Towersta oturuyo altinda range rover sport aylik harcamasida 20 milyar bunlari kafaya takicak olsam ohoo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi, seviyosan peşinden gidiceksin ki, burada karşılıklı bi sevgi söz konusu şu anda. Bir ilişkide para 2 veya 3. planda kalmalılıdır, herzaman öncelik sevgi/saygı/sadakat dir. Burada belki ailesi biraz yakınabilir, "daha elit bir kesimden biriyle çıksaydın" diye, ama bi süre sonra kızlarının ne kadar mutlu olduğunu görünce seni de seve seve kabul ediceklerdir. Fakat, ailesi çok paragöz bi insansa, bi süre sonra bozacaklardır, ama öyle aileler kaldı mı yoksa dizi/film lerde mi olur bilemiyorum. Bugüne kadar denk gelmediğimden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 olitere said: seninle burda beraber ağladığımız günleri hatırlıyorum o dönemler bende çok kötüydüm sen gizemden ayrıldığında , bende hala kimseyi doğru dürüst sevemedim.Bu kadar kızla tanışıp nasıl beraber oluyorsun anlamadım zaten abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 olitere said: seninle burda beraber ağladığımız günleri hatırlıyorum o dönemler bende çok kötüydüm sen gizemden ayrıldığında , bende hala kimseyi doğru dürüst sevemedim.Bu kadar kızla tanışıp nasıl beraber oluyorsun anlamadım zaten ahahahhaha adam kendini aldatılmış hissetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Hayatını kurtarmışsın bi de üzülüyosun dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Egecim zamana bıraktım bakalım şimdilik evet bi sorun yok ama ilerde de sorun olmaz inş. Mutsuz değilim ayrıca @seele illa çok büyük sorun olunca veya sorun olunca topic açıcak değilim =) paylaşayım fikir alayım istedim sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi sen sorun etmezsen ilerde de sorun olmaz, hiç sorun olmaz. Sorun olursa, kız sorun ediyordur, e o zaman da zıçiim onun aşkına dersin gider içeriz bi yerde, bikaç ay mal mal dolaşırsın en kötü, sonra yeni biri çıkar yeni topik açarsın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 0ne said: Abi, seviyosan peşinden gidiceksin ki, burada karşılıklı bi sevgi söz konusu şu anda. Bir ilişkide para 2 veya 3. planda kalmalılıdır, herzaman öncelik sevgi/saygı/sadakat dir. Burada belki ailesi biraz yakınabilir, "daha elit bir kesimden biriyle çıksaydın" diye, ama bi süre sonra kızlarının ne kadar mutlu olduğunu görünce seni de seve seve kabul ediceklerdir. Fakat, ailesi çok paragöz bi insansa, bi süre sonra bozacaklardır, ama öyle aileler kaldı mı yoksa dizi/film lerde mi olur bilemiyorum. Bugüne kadar denk gelmediğimden sanırım. Abi ailesinin istemiceği kadar durum kötü değil =) Ailesinin paragöz olup olmadığını bilmiyorum ama tek bildiğim çok zenginler ama sanıyorum ki kızlarının mutluluğu 1.planda olcak bi aile.Kız arkadaşımın anlattığı kadarıyla çıkarttığım sonuç bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sen neyi dert ettin olm. bişey yokmuş ki. kendi kendine fakir genci gururu yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Davul bile dengi dengine. Atalar boş konuşmaz. Evlenmeye karar verdiğinde düşünürsün bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ya abi işte türk filmindeki fakir genci oynuyorum şuan.Gün gelicek bana para teklif edicekler kızlarının peşini bırakmam için. Heralde anlaşırız o zaman asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Dostum aşk dedin para için satan herif çıktı, -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 tipine kendine güveniyorsan gayet güzel yürür bu iş. ama sen böyle ezik triplerine girersen yarın biter. fede bilir mesela, serena ile dan ilişkisi gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bi laf vardır babamın fakir olması benim suçum değil ama kayınpederimin fakir olması benim suçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 babası gelip sana tam yüzbin liralık bir çek verip de "kızımdan uzak dur!" derse "NAYIR! senin paranı istemiyorum!" desen bile hemen bi kart numarası ile çeki değiştirip boş kağıtı yırt. ne olur ne olmaz.. çek sende kalsın.. çünkü ben o filmi izledim, mutlu sonla bitmiyordu.. bak şunlara çalış sen yine de.. çalış http://www.youtube.com/watch?v=aPd2yoMFpSs http://www.youtube.com/watch?v=j5B-swNJUH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Dartanian said: Ya abi işte türk filmindeki fakir genci oynuyorum şuan.Gün gelicek bana para teklif edicekler kızlarının peşini bırakmam için. Heralde anlaşırız o zaman asdasd yok hayır yine alıyorsun çeki ama anlaşma yok.. blöf yapıyorsun.. hem hatunu hem aprayı almaya çalışıyoruz burada.. win win kasıyoruz.. tamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 eyvaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bu konuyu kompleks yaptıkça kızın canı sıkılacak, en sonunda senden iyiden iyiye soğuyacak. umursama parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ahahah tamam dasaa @sibel kendime güveniyorum sorun yok ben buraya yazdım bi çoğudu da dalgasına zaten daha çok o triplerde :D ilişkilerde nasıl davrancağımı pati öğretti bana ne acı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mr_Hand said: bu konuyu kompleks yaptıkça kızın canı sıkılacak, en sonunda senden iyiden iyiye soğuyacak. umursama parayı. 1kere ona da söyledim hani durumum sıkışınca o da işte o cümleyi kurdu kapattık konuyu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar