Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 6416 gs Mage, Bane of the Fallen King

Seph

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar istemeyerek de olsa accountumu satmak zorunda kalıyorum.Acountta 3 tane 80 karakter var. Main olarak Mage (6416 gs) ve alt olarak Druid (Resto spec:6046 gs feral tank:5.5k gs) ve Hunter (6k gs) mevcut. Ek olarak 2 tane 30ar level shaman ve warrior var full heirloom itemlarıyla birlikte.Bütün karakterler frostmane realmında.

Mage(6416 gs)
Armory: Sephirah@Frostmane
Karakterin main speci fire bunun yanında 1300 hasteli arcane gearıda mevcut. 2-3 haftaya kadar realmdaki en iyi gearlı magedi fakat oyunu bıraktığım için 2.liğe düştü sanırım:)

Pek achievement kasmadım fakat çoğu pve achievementı var. %310 mount olarak ulduar10&25 ve ICC 10&25 toplamda 4 adet mevcut.

Wotlk da sanıyorum lich king 25 heroic dışında bütün killeri var. Guilddeki herkesin yaz tatile çıkması ve inactive olmamız sebebiyle lk 25 hc killi yok :( Fakat lk 10 hc killini gayet erken almış bir karakter.

Kısaca cataclysm de mage oynamak istiyorsanız bu karakterle şuan giremiceğiniz guild yok gibi bişi diyebilirim.Tabii trial sürecini nasıl geçirirsiniz orası size kalmış:)

Druid(6042 gs Resto):
Armory: Tasimasu

Druidin ayrıca feral tank gearıda mevcut. Epic flyingi var ve %310 mountuda var üstüne herbalism de var. Gayet hızlı bir şekilde herb farmlıyabilirsiniz.

Hunter(6k gs):Sadullah

Bu charın pek bi özelliği yok yalnızca alt runlarda kullandığım bi karakter.

Yaklaşık 20k parası var accountun. Fiyat olarak buraya herhangi birşey yazmak istemiyorum. Accountla ciddi manada ilgileniyorsanız özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

Şuan için karakterle ilgili önemli gördüklerim bunlar.Sormak istediğiniz herhangi birşey varsa cevaplıyabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...