SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Benim x7 yaklaşık 3 yıllık bi çalışma azminden sonra tekliyor artık. Wheel'de değil ama sorun, tuşlarda. Gerçi wheel click de soeunlu, dolaylı olarka wheel de sorunlu oluyor sdf. Sağ click ile wheel click bazen tıklamıyor, bazen çift tıklıyor falan. Sanırım düğmeler fonksiyonunu yitirdi artık. Kablo sorunu falan olduğunda lehimle hallediyorum ama bunu değiştirebilmem imkansız gibi bişey sanırım sdfg g500 alınırmış, ona bakıcam. Keşke kablosuz olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benim de vardı bozuk x7, buldum şimdi taktım. çalıştı. sonra gitti. kabloda temassızlık var sanırım. usbye takılan yerindeki kabloyu(mouse tarafındaki değil) bir şekilde daha sıkı sabitlemenin yolu yok mudur. o tarafı açmak istesek illa kesmek mi gerek kablo bağlantı noktasından. edit:hmm mousea yakın olan taraflarda birşeyler oluyor şu an. eğlence çıktı dfd. edit2:mouseun biraz önünden kabloyu tutup mousea doğru ittirince görüyor. yıldız tornavidam olsa açardım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mokoko said: eğer varsa verin banada mokoko said: varsa verin banada mokoko said: verin banada mokoko said: banada mokoko said: verin mokoko said: eğer mokoko said: varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mokoko said: yok ya cod oynuodum sinirlendim vurdum mouse'u bole masaya ki fazla sertde vurmadım yani. kırılmış meğersem... yaniniza stres topu falan alin böyle durumlarda, duvara vurup kirdigim klavye ve mouse un haddi hesabi yok. Sakin olmak lazim, yada yatak yorgan alin, bogusun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 wow zamanında çok vururdum ben de mouse ve klavyeyi masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 PhysX said: benim de vardı bozuk x7, buldum şimdi taktım. çalıştı. sonra gitti. kabloda temassızlık var sanırım. usbye takılan yerindeki kabloyu(mouse tarafındaki değil) bir şekilde daha sıkı sabitlemenin yolu yok mudur. o tarafı açmak istesek illa kesmek mi gerek kablo bağlantı noktasından. edit:hmm mousea yakın olan taraflarda birşeyler oluyor şu an. eğlence çıktı dfd. edit2:mouseun biraz önünden kabloyu tutup mousea doğru ittirince görüyor. yıldız tornavidam olsa açardım şimdi. USB tarafından kablo tamiri yapmak imkansıza yakın birşey. Yapsdan randıman vermez, randıman verse görüntüsü hoş değil. Mouse tarafından yapabilip içeri tıkıyorsun, normal gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 aynısı var ama suanda bahama sahilinde günlügü 40bin dolar olan yatımda jamaikalı kızlarla güneşleniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 görüldüğü gibi mesajımın üzerine kimse cevab verememiş dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 al bi dane 10 tl lik uğraşma bak ben de var çatır çatır çalışıyor. saywın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar