di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Evet genclik, kayis koptu sonunda. Sila - Alain Delon Ozgun - Istiklal ( Raki Buyuk ) -- pek uymadi evet Turu parca onerileri istiyorum. Mirkelam olsun, su parcasinda "yara" kelimesini "yarra" diye okuyan gerzek kari olsun, olsun oglu olsun. Onerin efenim. Mirkelam'in da vardi son zamanlarda cikan bi tane. Neydi acep o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 di said: Evet genclik, kayis koptu sonunda. Sila - Alain Delon Ozgun - Istiklal ( Raki Buyuk ) -- pek uymadi evet Turu parca onerileri istiyorum. Mirkelam olsun, su parcasinda "yara" kelimesini "yarra" diye okuyan gerzek kari olsun, olsun oglu olsun. Onerin efenim. Mirkelam'in da vardi son zamanlarda cikan bi tane. Neydi acep o. o karı gerizekalı karı dediğin sertab erener yanlız. ayıp yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Oha. Nasil tanimamisim sesinden =) Neyse, Sertap da olsa almiyorum lafimi geri. Oyle yara mi denir be. Zayifliktan sapitti demekki kadincagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hadi lan. Dinlemiyomus gibi yapmayin, alayiniz dinliyosunuz biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 SENİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE YAZIK DITDIRININIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hande yenerin eeeastanbul diye bi şarkısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 babababababbababa nasıl da osuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi beni seev http://www.youtube.com/watch?v=JAo7uMQrRmQ disaster http://www.youtube.com/watch?v=8hpbzFw9yy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sen bu isi biliyosun Sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sparkcaster said: hande yenerin eeeastanbul diye bi şarkısı var Nefret ediyorum abi bu tipten. Dayanamiyorum hic biseyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi bigün işte aç powertürkü bütün gün dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bilimum serdar ortac sarkilari benim tahminim adamin bir programi var sarki sozu yazmak icin. program tdk sozlukten random kelimeler seciyor. bu sekilde sarki sozu yaziyor adam. ornek 1/a Deliler gibi yaniyorum Yuvadan ucup gidiyorum Yasim özneden büyük ama seni adim adim sayip seviyorum Heycandan ismini bile kazıdım bitik yüregime Senin ask diyen o diline bile doyamadim telaslaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar