jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 THİEVES GUİLD NERDE ACABA??acil lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 thief masterı bulacaksın feldeki bankaların etrafına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 fel bir şehir mi acaba ben bilmiorum orası neresi?ayrıca skilli 60 olunca alıomuş sanırım !o zamana kadar nası 50den 60a cıkarcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 stealing skillin 60 veya 60 ın üstü olacak thieves guilde girecek karakterin 48 saat online time ı olması gereklidir.Buccaner's Den deki thieves guildmasterı bul bu iki denilen gerçeklemişse join hede hödö diye birşey var ona basınca girebilirsin.[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Peki dediğiniz yeri buldum ama skill 50 hala.ve snooping hiding 100 stealth 50 civarı ama calmak istediğiğm şeyi calmaya basladıgımda thief guilde üye diilsin diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yani skili 50 den 60a kadar nası cıkaracam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 uo.stratics.com burdan thief forumlarına bak orda yazıyor nasıl arttıracağın her skill içinde oraya bakabilirsin ama ben yinede bildiğim kadarını yazayım pack horse alıyosun bi tane içine çalabileceğin ağırlıkta şeyler koyup paso çalmaya çalışıyosun onları itemler biterse tekrar atıyosun pack horse böyle çalışıyolar bildiğim kadarıyla stealingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar