darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 rock istanbul süperdi.ama gidemedim.bazı şahıslardan dolayı gidememiştim.ama iyi adamlar çıkıyodu.bu ayın 21_22 sinde rock'n coke dayım bir sorun olmazsa eger.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 rock istanbul süperdi.ama gidemedim.bazı şahıslardan dolayı gidememiştim.ama iyi adamlar çıkıyodu.bu ayın 21_22 sinde rock'n coke dayım bir sorun olmazsa eger.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gitmiycem ama televizyon diye bir teknoloji harikası war. seneye inşallah[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Iggy & Scooges mıdır Iggy & Stratchy midir nedir bunlar necidir ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 iggy biyerlerde okumustum, iggy ne kadar muhtesem, nekadar punk in babasi, nekadar enfes sarkilara imza atmis bir insanotesi adam olsada, yas araligi 16-18 olan bir festivale getirmek icin daha populer bir isim secilmeliydi. ben bayiliyordum zaten iggy'ye, tam denk geldi bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Senin adına sevindim ama ben Korn istiyorum kaç yıla gelir ki?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben liseden beri bekliyorum korn'u, gelemedi 5 senedir :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Ağustos 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 rasmus için gitmek istiorum rake(ı)nkoka 2.gün çıkıomuş hemen arkasından da 50 cent gidip ikisini izleyip dönerim belki. okul da açılcak yakında oufth[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mlb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende barışarockta görevliydim gönüllü gitmiştim fotoğraf sergisidir resim atölyesidir grafiti atölyesidir çoğuyla ilgilenecektim ve profesyonel adamalr getirip festivale katkım olacaktı ayrıcada sahnede görevli olacaktım ki halka olurum ancak adamlar bana dedilerki bilet alıcaksın bu kadar iş yapıp bide bilet almak ayıptır. yani 500 binlirada olsa 100 milyonda olsa bu akdar iş yapacak insandan para alınmaz bundan dolayı belki rock'n coke a giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ikisininde A.K.[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar