Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock ve Rock'n Coke

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iggy

biyerlerde okumustum, iggy ne kadar muhtesem, nekadar punk in babasi, nekadar enfes sarkilara imza atmis bir insanotesi adam olsada, yas araligi 16-18 olan bir festivale getirmek icin daha populer bir isim secilmeliydi.

ben bayiliyordum zaten iggy'ye, tam denk geldi bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ben liseden beri bekliyorum korn'u, gelemedi 5 senedir :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Ağustos 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rasmus için gitmek istiorum rake(ı)nkoka 2.gün çıkıomuş hemen arkasından da 50 cent gidip ikisini izleyip dönerim belki. okul da açılcak yakında oufth[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
bende barışarockta görevliydim gönüllü gitmiştim fotoğraf sergisidir resim atölyesidir grafiti atölyesidir çoğuyla ilgilenecektim ve profesyonel adamalr getirip festivale katkım olacaktı ayrıcada sahnede görevli olacaktım ki halka olurum ancak adamlar bana dedilerki bilet alıcaksın bu kadar iş yapıp bide bilet almak ayıptır. yani 500 binlirada olsa 100 milyonda olsa bu akdar iş yapacak insandan para alınmaz bundan dolayı belki rock'n coke a giderim
Mesaj tarihi:
ikisininde A.K.[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
  • Yeni Oluştur...