Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Selamlarımı sunarım... Barbarımı kasmaya devam ediyorum. Arada kasmak için bir class seçeyim dedim kilitlendim 8-) Kafamda 4 seçenek var: ToS,BS,Necro,Demo... Bunlardan birini seçip alternatif zamanlarda ilerletmek istiyorum. Hem aranan kişi olmak hem de oyundan zevk almak adına hangisini tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 wowa geç aoc ölmüş ağlayanı yok boşuna açtım accountu ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 WoW'dan tiksiniyorum gelip bana wow demeyin lütfen. Oyun gayet hoş. Buyrun siz oynayın wow mudur nedir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bak age of conana kötü diyen insan aşağıdakileri yapmamıştır; 1. Lvl80 karakter kasmamıştır 2. Lvl80 instance/dungeonlarına girmemiştir 3. Gathering ve Craft ile uraşmamıştır 4. Düzgün bir guilde üye değildir 5. Raidlere girmemiştir 6. Mini Game'e girmemiştir 7. Shrine of Bori yapmamıştır 8. Siege'e katılmamıştır 9. Open world bir alanda birini ganklamamıştır Bunları yapmazsan oyunun ne olduğunun farkına bile varamazsın doğal olarak. Age of conan'ı Age of conan yapan şeyler bellidir. 1. PvP dengesi olarak şuan da dünyanın 1 numarası age of conandır. Çok basit bir örnek ile bana göre oyunun en çöp classı Conqueror'dur ama oyunun en iyi pvpcisi bir Conq? Ne alaka yani? Dün başka bir konuda yenilmez, yada yenilmesi çok zor 10 tane conq ismi verdim. Yani Conq en poktan classa bu adamlar nası oluyorda böyle. Diğer classlara hiç değinmiyorum bile ne manyak assasinler, ne manyak demolar, toslar var. Yani oyunda bi Become a Legend olayıda söz konusu. 0 dan gelip efsanede olabilirsin eğer iyi oynuyorsan. Herhangi class olabilir iyi class yada kötü class die bişey yok. 2. Casual ve sosyal oluşu. Pvp serverlarındaki hardcore oyuncu sayısı bile azınlıktadır. AOC casual oyuncuların tercihidir. Yani günde sadece bir kaç saat oynayanların sayısı çoğunluktadır. Günde bir kaç saat oynayan insanlar a) Sosyal faaliyetlerden oyuna vakit ayıramıyordur b) Çalışan insan olduğu için sadece belirli saatlerde girebiliyordur c) Çocuk bakıyordur, ev kadınıdır d) Üniversite öğrenicisidir, işe gidiyordur, sosyal faaliyetlere katılıyordur vs. Yani şu sonucu çıkartabilirsiniz. Oyuna sınırlı saatlerde girebilen casual oyuncu olarak tanımladığımız oyuncular yaş olarak belli bir ortalamanın üstünde, olgun insanlardır. Zaten oyunda +18. Hal böyle oluncada seviye ve ortamda belli bir kalitenin üstünde oluyor. 3. Conan dünyası ve senaryosu. Barbar Conan dünyası maceraları sıkıldığımız Elf, Orc, Vampir dünyasından bizi biraz olsun uzaklaştırdı ve yeni bir dünyaya yelken açmamızı sağladı. Cinesellik ve kan kokulu acımasız Conan dünyası içinde bulunmayı dileyeceğimiz bir dünya. 4. PVE: Raid ve Instancelar. Istediğin Raide gir, instancea gir. Her Boss'un bir taktiği var. Instanceların çoğuna hard mode girip olayı çok çok daha da zorlaştıradabilirsiniz. Manyakları var bu işin. Ben anlamam şahsen, zevkte almam ama kimileri çok bi seviyor işte taktik geliştirelim bossu nasi keseriz ederiz vs uraşıyorlar. Instancelarla beraber belkide 100'den fazla boss var, kesilmesi için taktik gereken. Hemde ne taktikler. Güzel senaryolarla, yüksek iq ve beceri gerektiren taktiklerle o bossları kesmeninde keyfi bir başka verdiği gurur bir başka oluyor. PVE severlere görede AOC şuanda 1 numara. 5. Yönetim. 2008 yılında rekor satışlarla başlayan age of conan çok kısa süre sonunda çoğu oyuncusunu yapılan hata ve yanlışlarla yitirdi. Eski oyuncuları geri getirme ve yenilerini kazanma adına Funcom kadrosunda değişikliğe gitti. Planladıkları gibide oldu eski oyuncuların çoğu geri döndü ve yeni oyuncularda katıldı. Çünkü oluşturdukları yeni ekip oyun içinden atılan Page/Petition'larla kullanıcı sorunlarına cevap aradığı gibi age of conan resmi test ve resmi oyun forumlarında devamli suretle değişiklikler öncesinde oyuncuların fikirlerini almaktadır. Birebir developerlarla konuşma imkanı bulabiliyorsunuz. Şuanda developarlara 12vs12 mini game yapmaları için oyuncular olarak bastırıyoruz. Oyuncu şikayetleri ve bug bildirimleri anında değerlendiriliyor. Buda bana gelecek için ümit veriyor. Anlayacağınız oyunu bırakan çoğu arkadaş oyunun ne olduğunu anlamadan bıraktı. Burda biz eski oyuncular olarak devamlı tavsiyelerde bulunuyoruz. PVP serverlarında char açmayın, bezdirirler. Lvl80 olun öyle pvp lvl kasarsınız. Bazı classlar konusunda oyuncuları uyarıyoruz conq açmayın 750 850 golda silah almanız gerekir gibi. Ama genelde bu uyarılarımızda hep yanlış anlaşıldı. Sonuçta bize birşey olmaz isteyen oynasın isteyen oynamasın ama böyle oyununda kötü reklamının yapılması tabi ister istemez hali hazırda oynayanlarında tepki göstermesine neden oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 RRa da konanın yeğeni gibi süper savunuyo ama yukardaki söylediklerine harfiyen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: wowa geç aoc ölmüş ağlayanı yok boşuna açtım accountu ya:S Ya gözünü seveyim bu nasıl bir açıklamadır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hehe ya benim mmo firmaları ile işim olmaz ama evet ilk kez senden duymadım bunu :) valla bizde kötüyse kötü iyise iyi zamanında kötüydü 8 ay girmedim acce, iyileşti döndük. darkfall mesela bence aslında şuanda en iyi mmo ama open world pvp olması, loot serbest olması, safe zone olmaması, craft ve karakter gelişiminin çok zor olması sebebi ile benim gibi her gün işe giden casual bir oyuncuya göre değil hardcore manyak oyuncular var adamı bıktırana kadar kesiyorlar :) o yüzden aoc oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Brobding said: Selamlarımı sunarım... Barbarımı kasmaya devam ediyorum. Arada kasmak için bir class seçeyim dedim kilitlendim 8-) Kafamda 4 seçenek var: ToS,BS,Necro,Demo... Bunlardan birini seçip alternatif zamanlarda ilerletmek istiyorum. Hem aranan kişi olmak hem de oyundan zevk almak adına hangisini tavsiye edersiniz ? Hocam bsi kasmak gerçektende çok zor bir olay.Şekil 1)a:Ben.Her 25 sn'de üzerine manifesto basıcan,o manifestonun vizyonunu açmak için kombo yapıcan,2 tane heali -ki bunlardan biri devamlı üzerinde olucak-,%10 health tap'i ve atak buffını durmadan basıcan,birde bunlar yetmezmiş gibi combo yapıcan,rakibin etrafında dönücen.Gerçi pvp içinmi pve içinmi istiyorsun?Ben pvp yaptğımdan dolayı balıklama daldım olaya.Neyse devam edem,büyük heal basıcan,mana,stam,hp potlarını basıcan.Melee ile savaşırken birde casterlara bakıcan,büyüyü yedinmi invul açıcan,sinin miasmasını üzerinde görünce diğer invulu açıcan vs.Çok çetrefilli bir olay.Ha bunları yapabilirsen zaten, pvp için konuşuyorum aranan adam olursun. Yukarda söylediklerinden bir demoyu tavsiye etmem,bi numarası yok bence. Saydıklarından farklı olarak birde hoxu öneririm sana.Zevkli bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bs oynaması zor die önermedim hoxda seçeneklerde yok die aslında hoxda epey bi sağlam pvp classı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pvp sistemini beğenmedim ben açıkcası. Bir kere her class'da stun, fear, slow olması bayık bir durum. Pvp'de class'ın önemi kalmıyor ki bence önemli olmalı. Ama buradan PVP'nin sıkıcı olduğu anlamını çıkarmamak lazım, ne kadar ters gelse de eğlenceli pvp'si sıkıcı değil. ki en büyük eksisi Mini'ler bana kalırsa. Haritanın küçük olması taktik yapma şansını azaltıyor, ilk oynadığım günden beri bi Wsg bi AB map'i arıyor gözlerim. Yönetime gelecek olursak, yaklaşık wow'un 100 katı fln ilgililer herhalde. Herhangi bir ticket'ına gününde cevap alıyorsun kesin ki wow'da bu süre en az 2 gün ve ayrıca tam çözüm sunmayan şeyler oluyor. AOC'da account'umu kapattım diye adamlarla mail'leştim resmen, hatta tekrar açarsanız acc'yi size %50 indirim verelim bir aylık fln dediler ( kankayız yani :P ) her neyse bana kalırsa MMO community olayı ya, bizimkilerle başladık gayet keyif alıyordum tek kalınca sıkıldım, Wow'da community war diye oraya geçtim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bilglendirmeniz için teşekkürler arkadaşlar. Peki BS nin pve si nasıldır iyi midir? Çok mu zor oynanır? Bu da negatif olursa direk tosu açacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 leveling sırasında ölmeyi başarmak zor, 80 sonrası instance sistemini bilemiyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Brobding said: Bilglendirmeniz için teşekkürler arkadaşlar. Peki BS nin pve si nasıldır iyi midir? Çok mu zor oynanır? Bu da negatif olursa direk tosu açacam. Bs oynamaktan büyük keyif aldığım bi klas.bi taraftan buffların takibi,bi taraftan combo rotasyonu ,bi taraftan attack bufflarını tazeleme işi falan hani kendimi kokpitteki pilot gibi hissediyorum eller sürekli tuşlara basma durumunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar