soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 rock/metal türevlerinden bahsediyorum. amazon dışında, paypal kabul eden ve sorunsuz teslimat yapan siteler var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cidi li album mu olcak yoksa digital mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi dijital albümü nasıl teslim edicekler flash diskle mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 apple store olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cd olarak evet. marketlere saçma sapan fiyatlar ödemek istemiyorum. ucuza bulduğum yerde çantaya atıyorum direk, ama şöyle devamlı alışveriş yapabilecek bi yer arıyorum. internet olabilir dedim, o yüzden de site soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 genelde label sayfalarını veya direk hammer müziği kullanıyorum bu iş için ben. Zamanında Mephistodan da almıştım CD (yarım saatlik yol, niye kendin gidip almıyosun be adam. http://www.mephisto.com.tr/ bi de şöyle bişey var http://www.jsrdirect.com/webstores/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 özellikle belirtmiş "saçma sapan paralar vermek istemiyorum" diye. Bende o ikisini senelerce kullanmıştım ama cidden saçma sapan paralar verdim. Geçen gün satmayı düşündüm artık dinlemediğim albümleri de kız arkadaşım mani oldu. Koleksiyon olmuş işte bozma diye. İngiliz siteleri var adlarını hatırlamadıklarım, posta da ucuza geliyor. Onları kullanabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 play.com var ingiliz. en fazla bir haftada geliyor cd'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Play dot com çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 thepiratebay.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 > online albüme para vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar