senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ieu kutuphanesi kesinlikle soft erotic film oynuyor her an kutuphanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dasaaa said: ben kütüphane diye buna derim said: Today it has 5 million printed volumes with extensive collections of journals, manuscripts, maps and music reflecting over 400 years of academic development. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 senko said: ieu kutuphanesi kesinlikle soft erotic film oynuyor her an kutuphanede. mauha çok sesli çocuk korosu gibi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dasaaa said: dasaaa said: ben kütüphane diye buna derim said: Today it has 5 million printed volumes with extensive collections of journals, manuscripts, maps and music reflecting over 400 years of academic development. Abi beni koyun oraya, dunyevi ihtiyaclarim yerine gelsin yeter. Yiyecek yemek, sicacak tuvalet olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 katılıyorum.. mutlu mesut ömrümü geçirirm orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 valla karşıda beyazıtta İst. üni'nin var kütüphanesi çok güzel bence,bide bizim var beşiktaşın göbeende barbaros kütüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yeditepenin kütüphanesine gel :) ya da kadıköye yakın marmara üni var orada da kütüphane vardır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 marmara'nın kütüphanesi lise kütüphanesi gibi bişi. çalışma saatleri de memur işi. açar açmaz kapıyorlar gibi oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yaz diye sanırım 10a kadar açık ancak kış zamanı 11e kadar açık oluyor bizimki :) gel gel yeditepeye gel, 1 otbüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yeditepe dışarıdan adam kabul ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 modada bir kafe vardı, şu alkol yasaklanan iskeleye inen yokuşun başındaki kafelerden biri, rengarenk bir yer dışardan, kitap dolu içerisi. konspet çayını iç kitap oku üzerine, gerçi insanlar muhabbet ediyor olabilir. geçerken bi alıcı gözüyle bakarsın istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sabancı kütüphanesine gel, bu recep ivedik 3'teki kütüphane sahnesinin çekildiği yer. kadıköyden shuttlela yarım saatte okuldasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 konu başlığını Ders çalışabiliceğim Güzel bir kütüphane varmı deseydin herkez gelip yazardı bişiler sanırım... insanlar kütüphaneye kütüphaneden bişiler alıp çalışmak için gider eğer kütüphaneden gidip bişiler alip araştırıp çalışmayacaksan arkadaşların dediği gibi mekanlar çok uygun Bana kalırsa git bir ağacın altına sessiz yolun uzak olduğu biyer çok daha uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar