Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıldırtan win 7 sorunu

7thBreath

Öne çıkan mesajlar

Çok acaip bi problem yaşıyorum internette bakındım ama hiç bişi bulamadım,

şimdi aktif bi pencere var (misal opera), ben başka bişi yapmak için görev çubuğuna tıklamaya çalıştığımda tıklıyamıyorum, mouse u simgeler üzerinde oynattığımda simgeler parlıyo ama tıklıyamıyorum sanki aktif olmayan bir pencereymiş gibi sonra başka pencereye geçmek için masaüstüne dönüyorum orda da hiç bişiye tıklıyamıyorum sanki mouse ilk işlem yaptığım pencerede takılmış gibi kalıyor hiç bi şekilde mouse ile bi yere tıklıyamıyorum, yani aktif olmaya bi pencereye tıkladığımızda onu aktif edip üzerinde mouse ile tıklanabilir olması lazım ya bende olmuyor,böle bişi yoktu bi anda kendi kendine peydahlandı nasıl düzeltiriz bunu ?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende de vardı, en cok opera ve msn yapıyordu bu sorunu ehueh, hatta burada sormustum da cevap gelmemisti sanırım, opera kafasına gore bazen yapıyordu da, msn fix yapıyordu hep, msn'e baglandıgım herhangi bi client hep bozuyordu o sekilde, trillian falan da yani, sonunda yahoo messenger'a gectim ehueh onun yuzunden, nette de bulunmuyor ki hic bisiy, ilk kez benden baska birine oldugunu gordum lol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...