7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Çok acaip bi problem yaşıyorum internette bakındım ama hiç bişi bulamadım, şimdi aktif bi pencere var (misal opera), ben başka bişi yapmak için görev çubuğuna tıklamaya çalıştığımda tıklıyamıyorum, mouse u simgeler üzerinde oynattığımda simgeler parlıyo ama tıklıyamıyorum sanki aktif olmayan bir pencereymiş gibi sonra başka pencereye geçmek için masaüstüne dönüyorum orda da hiç bişiye tıklıyamıyorum sanki mouse ilk işlem yaptığım pencerede takılmış gibi kalıyor hiç bi şekilde mouse ile bi yere tıklıyamıyorum, yani aktif olmaya bi pencereye tıkladığımızda onu aktif edip üzerinde mouse ile tıklanabilir olması lazım ya bende olmuyor,böle bişi yoktu bi anda kendi kendine peydahlandı nasıl düzeltiriz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aynı sorun bende de vardı, en cok opera ve msn yapıyordu bu sorunu ehueh, hatta burada sormustum da cevap gelmemisti sanırım, opera kafasına gore bazen yapıyordu da, msn fix yapıyordu hep, msn'e baglandıgım herhangi bi client hep bozuyordu o sekilde, trillian falan da yani, sonunda yahoo messenger'a gectim ehueh onun yuzunden, nette de bulunmuyor ki hic bisiy, ilk kez benden baska birine oldugunu gordum lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 evet msn'den ne zman mesaj gelse oluyor. :D ayrıca format attım dün gece hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 msn ve opera kullanmayıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ahah çok saçma, mouse u degistirdim düzeldi gitti mis gibi mouse saçma sapan microsoft mouse kullanıyorum simdi ama düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kontrolsuz deney var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bazen firefox fazla ram yediği için kilitleyebiliyor pcyi her nekadar normalmiş gibi görünsede geç tepki olayı devreye giriyor. Ama sorun çözülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar