UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben bugun bilgiysayarimi bilgisayarci ya goturdum ve viruslerden temizlettim ama simdi nedense msn den kimse ile konusam1yorum.Msn e girebiliyorum ornegin ahmete tiklay1p konusucam.Konusma yapam1yorsunuz fln diyo acaba napmam gerekior.Yen1den kurdum msni ama hala ayni[signature][hline]Helarus Catviezel Solidsnake rulzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 işletim sistmein ne ?**[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 xp esk1 vers1yon cal1s1yo su an msn .Ama yen1s1 nedense art1k cal1sm1yor.[signature][hline]Helarus Catviezel Solidsnake rulzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar