bisikletyorum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bisiklet Sporuna tarafsızlık ilkesiyle adım atan BisikletYorum her geçen gün büyümeye devam ediyor. • Bisiklet Tarihi • Bisiklet severler Tanışma Bölümü • Bisiklet Grupları, Kulüpler ve Oluşumlar • Bisiklet Seçimi püf noktaları • Bisiklet Yedek Parça Seçimi püf noktaları • Bisiklet Haberleri • Bisiklet Gezi ve Tur Duyuru ve Organizasyonlar • Sehiriçi/Şehirlerarası ve Uluslararası Gezi ve Tur Paylaşımları • Bisiklet Yarış Tarih, Bilgi ve Görüntüler • MTB Ön Süspansiyon – MTB Tam Süspansiyon Bisikletler • Yol Bisiklet, , Triatlon ve Single speed Bisikletler • Downhill , Freeride, DJ, Street, BMX Bisikletler • Tandem , Tridem , Pedikep ve Özel Yapım Bisikletler • Şehir ve Tur Bisikletleri • Elektrikli Bisikletler • Bisiklet Markaları Destek Bölümü - Yardım • Bisiklet Tamirhanesi ve Test Merkezi • Bisiklet ve Yedek Parça, Aksesuar ve Giyim Satış Bölümü • Kayıp – Çalıntı Bisikletler Bölümü • Bisiklet Kullanıcıları ve Sporcu Sağlığı, Antreman, Kondisyon ve Beslenme • Bisiklet Kazaları ve Kazaları Önleme Yöntemleri • Bisiklet Püf Noktaları • Bisiklet Firmaları • Doğa Sporları Www.BisikletYorum.com Www.Bisikletyorum.net Www.Bisikletyorum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar