DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 arkadaşlar php nukeyi hazırladım configlri flm arklar yaptı ama siteyi upload ettim ama sole bişi cıkıyo http://members.lycos.co.uk/kartal1903/bjknet/html/index.php acil yardım ederseniz sevinirim ..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Heralde MySql için host'u yanlış tanımlamışlar host yerine localhost yazın[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hyr configleri kontrol ettim amasorun yok..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yardım edecek yok mu ya[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. [Bu mesaj DarKGaMeR tarafından 14 Ağustos 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar