TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu film için nasıl başlık açılmamış hayret. uzun zamandır gözlerimi doldurucak film lazımdı buldum sonunda. pek detaya girmeden bucket list ve about schmidt tarzında bir film diyebilirim. izlenmeli.imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çok güzel film bu. beni de etkileyen nadir filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aglamakli film mi fine fln demisler ironi mi yapmislar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ağlamaklı film evet :) bayağı güzel film. nasıl topic'i yok hayret ettim ben de şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 stanno tutti bene izleyin, orijinali ağlatmaz kanırtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Siz hayret edersiniz de ben edemez miyim? Hayret et !! Çok konsantre olup izlememe rağmen bende etkilenmiştim. İsmi ve afişi görünce bu tip bir film değildir diyordum ama ters köşeye yatırdı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eser cümlenden bir yamukluk var, ama film yine de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar