Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot RCZ

Esh

Öne çıkan mesajlar

prozzak said:

Rahatina düşkünsen cooper s tavsiye etmiyorum. 6 ayda boyun bel ne kayması varsa hepsini yaşıcam az kaldı. Anlamsız sert bi araba hele ki Runflat lastik ve 17' jant varsa işin ve işim çok zor.

Cooper S araba değil aynen. yolda gidebilecek go kart.

Süspansiyon yok gibi birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

scirocco tarz olarak güzel bir araba fakat performans olarak bir cooper s in yanına yaklaşamaz ancak sciroocco nun 2.0T si veya R' ı bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

1.4 TSI 160hp olanı bi tek yeni cooper s in gerisinde kalıyor. Heryerde zebil gibi olan eski cooper s ten daha performanslı...

Ona da çözüm ABT nin 50hp 50n/m boost veren garantili çipi =) 210 beygir oluyor 1.4 araban...

ama benzini içiyor tasarruf falan demeyecseniz, 180 liraya 500km yol yapmak makul geliyorsa fena bir çözüm değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

prozzak said:

scirocco tarz olarak güzel bir araba fakat performans olarak bir cooper s in yanına yaklaşamaz ancak sciroocco nun 2.0T si veya R' ı bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

1.4 TSI 160hp olanı bi tek yeni cooper s in gerisinde kalıyor. Heryerde zebil gibi olan eski cooper s ten daha performanslı...

Ona da çözüm ABT nin 50hp 50n/m boost veren garantili çipi =) 210 beygir oluyor 1.4 araban...

ama benzini içiyor tasarruf falan demeyecseniz, 180 liraya 500km yol yapmak makul geliyorsa fena bir çözüm değil =)

Arabanın orjinalini bozmayacaksın bence. Ben ztn r56 cooper s için demiştim. Eskisi için degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...