Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldı(k)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

trip işte bildiğin. ilişkinin daha başında böyle trajedi yapmaya gerek yok. "önce yaşadıklarım" dediği de en kötü biri aldatmıştır diye tahmin ediyorum (%99 istatistiksel güven intervali içersinde).

ya da cemss arkadaşın söylediği gibi kızın "ilişkiyi kabul eden" taraf olduğunun açık seçik göstergesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur.

ictigi icin.
galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

2 kişinin 4 şişe tekilayı 3-4 saatte içebileceğini iddia etmek,alkol dinamiklerini bilmediğinizi kanıtlar.

abi kişiden kişiye de değişir tabi de, içilir gayet. ben proje yaparken bi gecede 1,5 şişe içip sızmıştım mesela, ki kusmadım bile, kusup kendine gelip devam etmeyi de göz önünde bulundurursak bunun ne kadar mümkün bişi olduğunu görebiliriz.(niye böyle bişi yaptın diyenlere, hem canım sıkkındı hem de yapmam gereken bi proje vardı)
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

olitere said:

şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur.

ictigi icin.
galiba.
burda loop var sende farkettin ,ben kızların ayrıldık ama benim içinde zordu alışana kadar arıcam seni tribine bağlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...