Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 trip işte bildiğin. ilişkinin daha başında böyle trajedi yapmaya gerek yok. "önce yaşadıklarım" dediği de en kötü biri aldatmıştır diye tahmin ediyorum (%99 istatistiksel güven intervali içersinde). ya da cemss arkadaşın söylediği gibi kızın "ilişkiyi kabul eden" taraf olduğunun açık seçik göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya evet tabi ki öyle de bu insanina göre degisir. sonucta bir iliskiye baslamak bile onun psikolojisinde zor bir adim olabilir. ama gecmisimde bi takim seyler yasadim, güven konusunda zorluk cekiyorum demek trip degildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi baştan güvenemem diyorsa o kişinin bence sonradan güvenmesinin imkanı yok.aklında hep soru işareti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sacmaliyorsunuz. niye güvenemesin ? ona o kaybettigi güveni verirsen hayli hayli güvenir. ama güvenini kazanmak icin biraz daha caba sarfedersin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çaba sarfeden hep biz oluyoruz yazık lan bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hemcinsleriniz fazla öküzlük yapmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ben onlar adına hepinizden özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çapa sarf etmek ne ararla ilişkideeeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kızların büyük çoğunluğu salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kızlar genelde mal, bi de çaba sarfet falan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 triptir hatta buyrun size karşıcinsleme üzerinden kanıt http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/01/umut-sar%C4%B1kaya-tunc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 olitere said: şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur. ictigi icin. galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kızlar çoğu şeye sinirlenip erkeklere trip atıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Tenekeadam said: 2 kişinin 4 şişe tekilayı 3-4 saatte içebileceğini iddia etmek,alkol dinamiklerini bilmediğinizi kanıtlar. abi kişiden kişiye de değişir tabi de, içilir gayet. ben proje yaparken bi gecede 1,5 şişe içip sızmıştım mesela, ki kusmadım bile, kusup kendine gelip devam etmeyi de göz önünde bulundurursak bunun ne kadar mümkün bişi olduğunu görebiliriz.(niye böyle bişi yaptın diyenlere, hem canım sıkkındı hem de yapmam gereken bi proje vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Phyx said: kızlar genelde mal, bi de çaba sarfet falan diyolar caba sarfedip sarfetmemek senin secimin. ama güvenini kaybetmis bir insanin güvenini tekrar kazanman gerek ve bunun icin biraz da caba sarfet demek icin kukunun olmasina gerek yok. azcik mantik yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 adamlar kusup tekrar içiyomuş yanlız.fantazidir içilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 4 saatte 2 şişe zor be yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 vaniLLe said: olitere said: şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur. ictigi icin. galiba.burda loop var sende farkettin ,ben kızların ayrıldık ama benim içinde zordu alışana kadar arıcam seni tribine bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ha bu arada o kadar alkolle araba kullanmak angutluğun göstergesidir dikkat et edit: kuş olan angut yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ardeth said: triptir hatta buyrun size karşıcinsleme üzerinden kanıt http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/01/umut-sar%C4%B1kaya-tunc.jpg Abi bu tipler gerçekten var ve çok kötüler ya gerçekten. -Ekmek ben çok zor bi insanım -Helal Hayır var bundan etkilenen ben de mi zor olsam napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya olm şişe de şişe ne boyutta onu sormuyosunuz hiç. otel şişesi de olabilir. o da şişe. git duvarın dibine işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 göz damlası falansa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 adam bence topicten umudunu kesti.biz senaryo yazıp oynatıyoruz kendi kendimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ben şahsen okumadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar