Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldı(k)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Netcafe said:

ve VOL.2 ( özet mözet değil bildiğin hayvan gibi uzun olucak ve imla düşünücek bi kafam gene yok o yüzden baştan özür diliyorum )

Öyle oldu böyle oldu derken pazartesi okulun ögrenci birliği tanıtım ofisi davasına okulda olan arkadaşlarımın yanına gitmem gerekti. Bende bastım gittim cat Aslı okulda ve geldi yanıma naber napiyosun falan şeklinde ben kesin kararlıydım konuşmamaya hatta en azından bi süre görmemeye ama öyle karşımda görünce konuşmak zorunda kaldım. Neyse ben gün boyu aslıdan kaçtım bir nevi başka işlerle ilgilendim falan böyle. Sonra o arada arkadaşlarımdan biriyle plan yaptık 2 kişi asmalıda akşam rakı içicez şeklinde hatta sonradan babam ve arkadaşı bizde gelicez falan dedi. Neyse iyi güzel işlerde bitince bütün arkadaşlarım ben aslı falan taksime geçtik. Aslı karşıya geçicekti falan ben zaten shuttledan iner inmez arkadaşla uzadım bi uzaktan güle güleden sonra. Taksim meydanda arkadaşımı gördüm motorun tepesinde bende yanına gittim muhabbet ediyoruz hop bunlar geçmemişler karşıya yemek yemeğe karar vermişler bi anda beni gördüler falan yanımıza geldiler o motorcu arkadaşımda arkadaş grubunu tanır eder falan durumu. O aradada benim motorcu arkadaşın arkdaşının arkasına atladım bi tur atıcaz diye aslı bi anda tuttu beni nereye gidiyosun sen diyerek. Bende dedim işte bi tur atıcaz falan fişmandır gelicez. Ofladı pufları gitti bizde gittik böyle bi 5 dakka falan maksat aslılar gitsin. Sonra geri döndük hala ordalar bekliyolar işte ben neyse dedim hadi ben gidiyorum falan aslı bi anda yemeğe gidicez gel falan dedi yok sagol gidicem dedim bi anda tuttu çekti kenara beni ve olay şu

-yapma hadi gel bizimle
-aç değilim zaten gerçekten gitmemde gerek
-bak arkadaş cevremiz aynı ne bu bütün gün kaçtın benden illaki bir arada bi yere giricez edicez saçmalama
-Aslı anlamıyosun ben senle arkadaş kalamam şuanda senin cevremde olmam beni iyi etkilemiyo kolay bişey değil belki daha sonra ama şuan zaten iyi değilim sevdiğim kız 2 adım ötemdeyken uzak duramıyorum o yüzden gerek yok hem zaten gitmem gerek babam falan bekliyo.
-sen kolay değil diyosun benim için çokmu kolay zannediyosun? seninki canda benimki diilmi? Her ne kadar zor olsada arkadaşlarımız aynı gel yapma böyle
-Yok aslı cidden gitmemde lazım babamlar bekliyo
-İyi emre ne yapıyosan yap ben gidiyorum al arkadaşlarınla ne yapıyosan yap

demesiyle beraber bende bu sefer onu tuttum ve göndermedim tekrar bir nevi yukardaki konuşmayı son kısım hariç baştan aldık ama daha şiddeti bi şekilde ve bu sefer ben arkamı döndüm gidiyodum bi anda en yakın ve durumu en iyi bilen arkadaşım dediğim adam tuttu beni falan konuşuyo yanına bi kaç kişi bende o sinirle kurtardım tuttuğu elimi tam delirip dalıcakken adama döndüm arkamı tekrar yürüdüm.

Deli gibi sinirli şekilde babamlarla buluştum tabi adam anladı bişey olmuş ki hastane olaylarını falanda biliyo baya endişeli ki normalde adam sert adamdır dalga geçer böyle konularla adam ağla rahatlarsın falan diyen bi moda gelmiş. Tam o sırada telefona baktım cevapsız cağrı bi arkadaşımdan geri aradım noldu falan şeklinde Aslı fenalaştı böyle böyle falan dedi nerdesiniz dedim ögrendim kapadım tam ben geri dönücektim yanlarına gidicektim babam yalvardı resmen tuttu beni gitme lütfen bu sinirle kendine bişey yapıcaksın cart curt göndermedi ki adamın elindende kurtulamıyorum hayvan gibi güclüdür kendisi. Neyse gittik oturduk aklım orda aradım gene bütün o en yakın dediğim adam bile ayar verdi bana yanlarına gitmedim diye aslı ben ona böyle bişey olsa 50 kere giderdim falan demiş cart curt kapadık telefonu.

Zaman geçti biraz babamın gitmesi gerekti o kalktı gitti ben arkadaşımla oturuyorum işte. Bi anda o grup aslımalıda belirdi ve yanıma geldi Aslı. Başladı saymaya işte bumuydu senin sevgin orda bayıldım gelmedinde sen böyle bişey yaşasan iki elim kanda olsa gelirim oy oy oy oy oy giydirdi sağlam ayarı verdi. Bende babam göndermedi odur budur anlattım neyse sakinleştik bi şekilde. Sonra ben ona tekrar söyledim ben yapamıyorum seni görmeye dayanamıyorum falan şeklinde, sonra konu bağlandı işte şans vermeye falan.. Seni yaptığın şey için affetmiyorum ama seni deli gibi seviyorum işte kendini düzelt kendine gel bunu göster tekrar mutlu olalım şeklinde bi konuşma oldu. İyi dedik tamam hadi öyle olsun o zaman.

Neyse saat bu arada geç oldu benim bütün arkadaşlar (benimle önceden içen hariç) gitti Aslıda karşıda oturduğu için ben bu saate gitmeni istemiyorum bendede kalmassın biliyorum o yüzden o benim en yakın arkadaşta kal dedim tamam dedi bindirdim taksiye gitti. Benimde arkadaşla beraber içmeye devam kafa benim tamamen gitti o sırada Aslıyıda görmek istiyorum bi yandan bi şekilde gittim o en yakın arkadaşımın evine ( bu arada geç oldu ama adı Can ) neyse bunlar kalktı hayırdır falan ama neyse modeline gelindi 2 muhabbet hadi yatıyoruz. Ben üstümü bile cıkaramıyacak durumda olduğum için öylece yattım aslıda geldi kaldırdı beni üstümü cıkardı yatırdı üstüne yanıma yattı sarıldı uyuduk.

Sonra sabah oldu Aslı çokhan hazırlanmış falan böyle kalktık okula gidicez gene aynı iş olayına. Onlar gitti okula benimde o arada hastanede randevum var bu kasılmalarım için kontrole gidiyorum bişiler veriyolar falan. Neyse sonra okula geçtim bende keyfim fena diil hani düzelticem kendimi işler yoluna giricek diyorum kendi kendime. Ama mesafeyide tutmam lazım biliyorum normal bi arkadaşımla nasilsam öyleyim ama Aslı bana karşı son derece soğuk yüzüme bakmıyo nerdeyse. Anlam veremedim fazla ama takmıyım kafaya dedim. Sonra benim bi işim cıktı acilen gitmem gerekti ben gittim istanbul dışına ertesi günde hiç arayamadım arkadaşları falan konuşmadım kimseyle. Bugün döndüm merak ettim nasil falan diye aradım nasılsın diye.
Konuşma söyleydi
-Nasılsın merak ettim
-Ben iyiyim... ( sen falan diye sormadı göt oldum hafiften )
-ha iyimiş sevindim
-iyi o zaman
-iyi o zaman
-tamam by
ve kapadı.

SONUÇ OLARAK BEN BU İŞTEN Bİ BOK ANLADIYSAM...........YANİ..
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

istiyorsan onu hala koşacaksın çaresiz. yok bitti bu kadar şeyden sonra olmaz artık falan diyosan 3 5 daha iç sıç, görme onu, geçer bi şekilde. ama ortak arkadaşınız çok olduğundan yine görürsün kesin gibi geldi bana, zor yani görüşmemeniz, en iyisi oralardan uzaklaş, onunla ortak olmayan bi arkadaşınla(tercihen bağyan olsun) uzak bi yerlere tatile falan git. geldiğinde yeni sevgili bulduysa bingooo hedefimize ulaşmışız demektir.

mukemmel sonuc.. kesinlikle arkalarda kalmamali :D

@netcafe bu arada, en yakin arkadasinin adi Can demissin..

Can lar iidir, yamuk bisey yazma oyarim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
lan uyumamışım, yapçak şey ararken maden gibi topik bulup sonuna kadar okumuşum; BANA VOL3Ü VERİN LAN. VOL3 İSTİYORUM. ANLATIN BÜTÜN OLAN BİTENİ, NİHANI, BABANIN SANA KARŞI TUTUMUNU, ASLIYI, MOTORLU ARKADAŞI. YAZ HEMEN, YAZ.

bak heyecandan bi de arkadaşın ekanttan girip yazmışım. hatta arkadaşın leptobundaymışım bunu da şu an farkettim öyle bi dalmışım topiğe.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten ayrılmanız için hiçbir sebep yok benzeri başıma gelmişti kızın eski sevgilisi çıktı kafasını karıştıran sonrada terketti gitti beni zaten.Senin durumda böyle birşey tahminim , şu an ne kadar üstüne düşersen kız öbür tarafa o kadar kayar.Ayrıca bu ne vıcık vıcık bi ilişki ya her taraftan arkadaş fışkırıyo
Sosyal ağlarda paylaş

antikor said:

lan uyumamışım, yapçak şey ararken maden gibi topik bulup sonuna kadar okumuşum; BANA VOL3Ü VERİN LAN. VOL3 İSTİYORUM. ANLATIN BÜTÜN OLAN BİTENİ, NİHANI, BABANIN SANA KARŞI TUTUMUNU, ASLIYI, MOTORLU ARKADAŞI. YAZ HEMEN, YAZ.

bak heyecandan bi de arkadaşın ekanttan girip yazmışım. hatta arkadaşın leptobundaymışım bunu da şu an farkettim öyle bi dalmışım topiğe.

ahahaha iyi güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...