Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 merhabalar patitech okurları ahiretten sual sorularımı soruyorum şimdi. 1) Shoutcast'ten broadcast yaparken dinleyiciler için bir kullanıcı şifre oluşturma olayı varmı yani ben istiyorumki herkez bodozlama bir şekilde radyoyu dinlemesin. 2) Shoutcast bu işi yapmıyor ama bakınız efenim şu program bu işi yapıyor diyebiliceğiniz bir program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bazı live streamin sitelerinde, sadece kullanıcılar idnlesin diyeibliyosun. guestler dinliyemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 niye herkez dinlemesin olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cyber sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 i dose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 radyo kanalı trolllensi istemiyorum bildiğin böle radyoya girip bağlantıyı patlatmaya başladılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar