Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlıorum yardım edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pazartesi dersaneler açılıo ve az önce sınıflar belli oldu.
sevgilim özel sınıfta olucaı için konuşmaya gitmişti daha önce ona büyük ihtimalle sabahçı olursun demişlerdi.
ben de ilk hafta öölenci olmak istiodum çünkü sabah uyanamıorum daha tatil modundan çıkamadım. ama sonra düşündüm de o sabahçı olursa ben de sabahçı olabilirdim..
ve acı haber: o öğlenci oldu ben sabahçı ve bütün sene farklı dönemdeyiz ve çok üzgünüm..
ya rehberlik hocasına gidersem değiştirir mi ofh bi de kardeşim var onunla da aynı dönemdeyiz şuan annemler onu sorun yapmaz umarım..
ya ne yapmalıyım akıl verin[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
eğer annen dersanenin müdürünü fln tanıyorsa (örnek:benim annem) söyle direk değiştirir ama tanımıyorsa annenle yada babanla git bi şansını dene derim gercekten kötü durumdaymışsın[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Mesaj tarihi:
rehberlikçinle konuş. dönem başlkadığğında ya biraz ders kasıp ters dönemin bi üs sınıfına geçersin yada bilerek ters dönemin 1 sınıf altına düş.

yada rters dönemin dengi sınıfından birileriyle anlaş git de ben böle bmöe bu döneme geçmek istiyorum varmı benle yer değiştirmek isteyen.

illa biri çıkar.[signature][hline]kronik yorgun
Mesaj tarihi:
hastamısınız ? sevgili olup aynı sınıfta olmak falan ? bütün hayatını etkiler.. ders dinleyemezsin hem ayrıca ağlanıcak bir konu değil bu topic'i görünce bişey zannetmiştim ama insanların böle absürük konulara ağlaması beni rahatlatıyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
bu mu sorun :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
ya aslında ortada kardeşim olmasa deiştircem gidip de annem ikimizin aynı dönemde olmasını istiyo aliyle(kardeşim).
ikimizi de deişirler mi acaba..
bi de deişirsek ve sınıf düşerse azıma zıcarlar gibime de gelio ofh ofh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
evet sonuçta sınıflar seviyeye göre düzenlenior fakat her iki dönemde de birbirine yakın sınıflar var. direk öbürüne geçersin. De böle blöe salla bişey hatta benim bu hafta şöle bişeyim var öğlen o yüzden sabahçı olmam gerek de. Değiştirirler..

benim arkadaşlarım değiştiriodu geçen sene...

kız özel sınıftan düşmesin ama büyük ihtimalle özel sınıfın bi alt sınıfı dier dönemdedir. Çok pis patlar o zaman. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ya aynı sınıfta olamiçaz bi de sadece dönem aynı.. aynı yakada bile oturmuoruz o taxim ben göztepe..
):[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
fen bilimleri lise son ve 4.şube):
böhüüüüüüüüüüüüüüüü
bu arada hala sevgilimin kız olduu konusunda ısrarcı arkadaşlar var ben elif o burak ok?
neyse ağlamıorum sustum..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!

[Bu mesaj elle_iphe tarafından 13 Ağustos 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya oyy
bence böyle daha iyi olmuş .. neyse zaten sene başı büyük ihtimal olacağınız deneme sınavlarından sora sınıflarınız değişir belki düşebilirsiniz aynı döneme[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 13 Ağustos 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
ya aynı sınıfta olamiçaz bi de sadece dönem aynı.. aynı yakada bile oturmuoruz o taxim ben göztepe..
):

Siz ayrı dünyalara aitsiniz kuzum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Benim sevgilim de bir yıllığına Amerika'ya okumaya gitti, dün havaalanında son ana kadar gözlerinin içini seyrediyordum... Şimdi ben ağlamayayım da sen mi ağlayasın?

Alt tarafı bir sınıf fark var... dert etme. Biz aynı okulda bile okumadık. Hem belki kız yerine öğretmenlerine bakarsın biraz da.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sevdigin kızın dershaneden cıkmasını bekliyorsun. cıktıgını goruyorsun. ona dogru bir kac adım atıyorsun. seni görüyor. kollarını açıyor sarılmak için. bir adım yanından geçerek başka bir insana sarılıyor...
buna aglanır ona degil...

(bugun basıma gelen sey...)

[Bu mesaj -Mix- tarafından 13 Ağustos 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla işin doorusu ben Llama ya hak veriorum... belki hergün görürsen sıkılırsın geyikleri o kadar dooru deil seni avutmak için ama aynı sınıfta olursan fln o zmn bence sen öss yi unut...
ben denedim şahsen eğer sevgilinle aynı sınıftaysan başarı ortalaman fln düşüo geleceiine yazık :P[signature][hline]yıldızlar bütün insanların ama her insan için aynı değiller.. yolcular için birer yol gösterici, ötekiler için gökyüzündeki pırıltılar. bilim adamlaı için hepsi birer problem. ama bütün yıldızlar sessiz. sen.. yalnızca sen yıldızlara herkesten farklı sahip olucaksın...
  • Yeni Oluştur...