BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yalan mı olcak maç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 patpoker ve sertac geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cavanagh zaugna arcane spidee bitchofbat dreagloth khelben babacum patpoker sertac bu 10 kişi garanti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yüksek ihtimal geliyorum ama garanti diyemiyorum şu anda. Adam eksiği ihtimalinde ben gelirsem birilerini getirmeye çalışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 geliyosun olm, bu saatten sonra iptal edemessin maçı ona göre plan program yap yarın akşam +'lar için ulaşırım sana=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ehueh, haftasonuna kadar bir iş durumum belli olacak, eğer o olursa pazar günü bile çalışmam gerekebilir; ondan var belirsizliği. yoksa gelirim gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cavanagh said: cavanagh zaugna arcane spidee bitchofbat dreagloth khelben babacum patpoker sertac bu 10 kişi garanti sanırım Yok abi ben gelemiyorum, doktor 2 hafta koşmayacaksın dedi bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arda, maç c.tesi abi pazar değil=) güneş, oynarım da tırsıyorum dediğin için yazmıştım seni=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Tırıs tırıs tırıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ehahah di mi lan. o daha da kötü jasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 benim durum kesin değil hala, fifty fifty diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cavanagh zaugna arcane fizban bitchofbat dreagloth khelben babacum patpoker sertac güneş çıktı seren girdi 10 kişiyiz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben cuma gunduz haber veririm kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben yokum bu hafta yine bi söyleyeyim, hem başlık da bi meydana çıksın maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ben de yokum gibi, ama adam bulamayacak duruma gelirseniz şartları zorlar +1 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yalnız maç olamayacaksa önceden öğrenmemiz gerebilir. arkadaşı satmıştım, geç olmadan gene program yapabileyim :( maç olsun ama o ayrı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Çok eksik varmış ya. +1 getirebilirim dediğim gibi lazım olursa ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 korkarım ben de yokum gibi yahu. cts akşamı zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 benim arkadaşımla birlikte 11 kişiyiz toplamda 5 kişi daha çıkmaz mı acaba? bu akşam kesinleştirsek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bu akşam kesinleştirelim de patlayacak gibi duruyorsa yarına program yapabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Yazın beni de hallettim işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 12 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tamam bu maç olur. arda sen +1 e haber ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 +1 le 12 zaten lan, yanlış mı saydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar